KVT-Fastening Magyarország
joined to last

Kötéstechnológia

A KVT-Fastening kötőelemeit eredményesen alkalmazzák a különböző iparágakban.

 
 
automotive

AUTÓIPAR

Az autóiparban a KOENIG-EXPANDER® terméket nagyon különböző területeken és rendszerekhez használják, például motorokban, sebességváltókban vagy hajtásláncoknál. A KVT-Fastening kötőelem-választéka számos megoldást kínál olyan ágazatokhoz, ahol különböző anyagokat kell rögzíteni, például a légzsákok vagy az elektronikai alkalmazások esetén.
construction industry

ÉPÍTŐIPAR

A modern építőipar szokatlan kötéstechnológiát és termékeket igényel. A KVT-Fastening megoldásai a stabilitásra és a korrózióval szembeni ellenállásra vonatkozó összes követelménynek megfelelnek, miközben esztétikai szempontból is kiválóak.
electrical engineering

ELEKTROMOS RENDSZEREK

A vezető vagy szigetelő KVT kötőelemtermékek optimális biztonsággal használhatók az elektromos és elektronikai iparág területén. A vezérlő- és kapcsolóberendezések vezető gyártói és forgalmazói a KVT-Fastening szakértelmére hagyatkoznak.
energy

ENERGIA

Az alternatív energiaforrások egyre fontosabb szerepet kapnak a jövő energiaigényének biztosításában. A KVT-Fastening testreszabott megoldásai és megfelelő szerelési berendezései gyors csatlakozást és tökéletes hozzáférhetőséget biztosítanak.
precision engineering

FINOMMECHANIKA

A finommechanikai ágazatban a szabványos termékek gyakran túl nagyok, túl nehezek vagy túl sok helyet foglalnak el. A KVT-Fastening pontosan és biztonságosan használható specializált termékkészletet biztosít ezen ágazat számára.
fluid power and industry

HIDRAULIKAIPAR

A KOENIG-EXPANDER® termékek a világ vezető tömítőrendszerei, amelyek az integrált hidraulikakörök furataihoz használhatók. Az áramlástechnológia terén a KOENIG-EXPANDER® terméket számos különböző alkalmazásban használják, például a gépészetben.
aviation and aerospace

REPÜLŐGÉPGYÁRTÁS ÉS LÉGIKÖZLEKEDÉS

A repülőgépgyártás és légiközlekedés követelményei különösen szigorúak: az abszolút megbízhatóságot alacsony tömeggel és a szélsőséges körülmények közötti kiváló feszültségtűréssel kell biztosítani. A KOENIG-EXPANDER® (például fék-, kormány- vagy futóműrendszerek hidraulikájában) és a KVT gyorsan növekvő kötőelem-választéka is teljesíti ezeket a követelményeket.
mechanical engineering

GÉPÉSZET

A speciális kötőelemek elsőrendű megbízhatóságot és hatékony munkafolyamatot biztosítanak a gépészetben is. A szabványosított termékek mellett a KVT-Fastening egyénre szabott megoldásokat és terméktámogatást is kínál ebben az iparágban.
medical equipment

ORVOSTECHNOLÓGIA

Az egészségügyi ágazatban igen szigorú előírások szabályozzák az anyag- és kötőelem-megoldásokat. A KVT-Fastening diagnosztikai, terapeutás, sebészeti, fogászati és optikai felszerelések és eszközök vezető gyártóinak partnere évek óta.
off-shore and marine

TENGERÉSZET

A korrózióálló KOENIG-EXPANDER® megfelel a tengeri használat agresszív kihívásainak, és felhasználható a fúrófejek vagy hálórendszerek berendezéseiben. A kötőelem-megoldások kiváló választékát a belvízi hajózásban is használják.
transportation

KÖZLEKEDÉS

Neves szállítójármű gyártók fektetnek be a KVT kötőelem rendszereibe, melyek optimális biztonságot és megbízhatóságot garantálnak.
   

 

 
 
 
Youtube Xing Linkedin Facebook Twitter Google+ RSS