KVT-Fastening Magyarország
joined to last

Szolgáltatások

Szakértő ügyfélszolgálat és támogatás

Mindegy, hogy a tökéletes megoldás kiválasztásánál, vagy annak hatékony alkalmazásánál valamint a kötéstechnológia támasztotta problémáknál – a KVT-Fasteningnél az ügyfelek átfogó támogatásban részesülnek. Képzett alkalmazottak válaszolnak termékválasztékot érintő kérdéseikre, megbízható információt nyújtanak az elérhetőségről, és amennyiben szükséges, kapcsolatba lépnek a műszaki szakértőkkel. Szakértőink pedig örömmel nyújtanak helyszíni támogatást egyéni problémák esetén. Ez fontos lehet a műszaki innovációk megfelelő integrációja terén, különösen, ha új termékfejlesztéssel foglalkozik.
KVT Solutioneering Service Support
 

javítási szolgáltatás

Ha a berendezések vagy szerszámok megsérültek vagy károsodtak, a szervizcsapatunk biztosítja a gyors javítást. Bizonyos országokban a KVT-Fastening kérésre berendezéskölcsönzést is biztosít. A KVT-Fastening szerszámszolgálata hatalmas pótalkatrészkészlettel rendelkezik, ahol számos különböző problémához rendelkezésre állnak a megfelelő megoldások.
 
 

Előadások és képzések

Helyszíni előadások és képzések, valamint szakértői karbantartások és javítások szolgáltatástámogatási megállapodásai egészítik ki a KVT-Fastening széles választékát. Kérésére örömmel tájékoztatjuk az előadások időpontjáról és témájáról.
 
 

Logisztikai előny

A KVT-Fastening modern logisztikája és innovatív raktárszerkezete biztosítja, hogy az ügyfelek az ütemezésnek megfelelően kapják kézhez szállítmányukat. Ez a rendszer garantálja a teljes termékválaszték folyamatos rendelkezésre állását. A specializált KVT-Fastening logisztikai csapattal szorosan együttműködve nagy kapacitást tudunk kézben tartani minimális átfutási idő mellett is, így biztosíthatjuk a rendelések gyors feldolgozását és a pontos szállítást. Az EAN vonalkód-vezérlésű munkafolyamatunk képezi a zökkenőmentes „first in, first out” menedzsment alapját minden termékünk és berendezésünk esetén. A rendelés, cím és számlainformáció adatbázisa által irányított kiadás garantálja a megbízható kiküldést és a rendelés kiszállítását.
KVT Solutioneering Service High Rack
 
 
 
 
Youtube Xing Linkedin Facebook Twitter Google+ RSS