KVT-Fastening Magyarország
joined to last

 

SMARTBIN – AZ INTELLIGENS LOGISZTIKAI RENDSZER

C alkatrészek üzemeltetése – gyorsan, rugalmasan és teljesen automatikusan

schnell, flexibel und vollautomatisch A Bossard SmartBin egy olyan intelligens logisztikai rendszer, amely tökéletes megbízhatósággal felügyeli az állományt, és automatikusan biztosítja az utánpótlást. Egy online rendszer elküldi az adatokat a Bossard szerverhez, amely – ha szükséges – egy megrendelést indít el. A SmartBin gondoskodik az éppen futó gyártási folyamatban közvetlenül megkövetelt C alkatrészek egyszerű és gyors rendelkezésre bocsátásáról.

A SmartBin segítségével az ellátási ciklus egyszerűbbé és gyorsabbá válik, valamint még biztonságosabban és zökkenőmentesebben fut. A folyamatköltségek ezáltal jelentősen csökkenthetők.

Az innovatív logisztikai rendszer speciálisan kifejlesztett súlyérzékelőkből és a szokásos tartályokból áll. A SmartBin szenzorok naponta felmérik a készleteket, és közvetlenül továbbítják a súlyadatokat. Amint a készlet egy minimális értéket ér el, a rendszer pontosan leszállítja az előtte meghatározott alkatrész mennyiséget.

 

SmartBin – érzékelőfelügyelet által tökéletesített logisztikai rendszerfolyamat


SmartBin - Konzept

 

  • Az alkatrészek a felhasználási helyhez közel állnak rendelkezésre. A tartályok készletét a bennük lévő súlyérzékelők felügyelik.
  • A mért adatokat a rendszer naponta továbbadja és kiértékeli. Ha a készlet eléri a megadott határt, automatikusan beindul egy megrendelés.
  • A rendszer összeállítja a szükséges C alkatrészeket, és a megrendelő igényeinek megfelelően megjelöli.
  • Ez biztosítja az alkatrészek gyors azonosítását. Az alkatrészeket kívánság szerint maga a megrendelő is a felhasználási helyszínre szállíthatja. 

 

Győződjön meg saját szemével, hogyan működik a SmartBin

 

A SmartBin alkalmazkodik – logisztikai megoldás számos alkalmazáshoz

SmartBin classic SmartBin classic
A SmartBin változatok klasszikusát a kanban rendszereknél alkalmazzák. A SmartBin classic alkalmazható úgy központosított, mint decentralizált kanban rendszerekhez, úgy körülményesen szállítható és nagy terjedelmű árukhoz, mint kisebb alkatrészekhez is. Mindegy, hogy kis súlyú alkatrésztároló, vagy akár 1000 kg-os paletták – a SmartBin classic automatikusan gondoskodik az utánpótlásról, fölöslegessé teszi a további folyamatokat, és ezáltal időt takarít meg. 
 

 

SmartBin mobile SmartBin mobile
Ha a gyártási folyamat nagyobb egységek összevonását vagy bevetési helyek változtatását követeli meg, akkor a SmartBin mobile a tökéletes megoldás. A megkövetelt alkatrészeket akkumulátorral és modemmel felszerelt tolókocsikon lehet a mindenkori felhasználási helyszínre szállítani, így biztosított a pontos újrabeszerzés. 
 

 

 

SmartBin flex SmartBin flex
A legújabb SmartBin flex logisztikai megoldás mindent még egyszerűbbé tesz – egy független rendszer, mely egyszerűen beépíthető a mindenkori folyamatokba, mégis teljesen automatikusan működik. A legrugalmasabb SmartBin változat kábel nélküli áramellátással rendelkezik, és vagy egy gyártócellára, vagy közvetlenül a szerelősorra szerelhető. Az anyag közvetlenül a felhasználás helyszínén van, nincsenek szállítási utak és várakozási idők. Az adatokat rádióhullám továbbítja.

 
 
 
Youtube Xing Linkedin Facebook Twitter Google+ RSS