Lépjen kapcsolatba velünk

Telefon

Magyarország

+36 70422 45 88 | +36 1999 67 23

Kapcsolatfelvételi űrlap

Örömmel várjuk kérdéseit.

> Kapcsolat

Biztosítóanyák

Az önbiztosító anyák sokféle szerkezetnél gondoskodnak a csavarozások tartós kötéséről. Köztük olyan márkák, mint Fasteks PRECISKO® und ELASTIC STOP®.

Önbiztosító anyák

A legbiztonságosabb szerkezet sem ér semmit, ha később a csavarozások csődöt mondanak. Ezért nagyon fontos a fennforgó terhelési módokat és értékeket pontosan analizálni. Ez eldöntheti, hogy speciális hatlapfejű anyák vagy poliamidgyűrűs önbiztosító hornyos anyák gondoskodnak-e a helyes kötésről.

Fasteks PRECISKO®

Orsóknál, főtengelyeknél és tengelyeknél az egyenletes járás maximális pontosságot követel meg. A csapágyazás golyós- görgős- és tűgörgős csapágyakkal történik. A Fasteks PRECISKO® biztosítható precíziós hornyos-anyák a legnagyobb síkban futási pontossággal garantálják ezeknek a csavarkötéseknek a kívánt előfeszítést és ezzel egyidejűleg a kilazulás elleni biztosítást. A Fasteks PRECISKO® elemek helytakarékosan beépíthetők.
Az egyszerűbb böngészés biztosításához cookie-kat használunk e weboldalon. E weboldal használatával illetve „OK“-ra való kanttintással ezt elfogadja. További információkért a cookie-k működéséről és letiltásáról lásd adatvédelmi szabályzatunkat.