Lépjen kapcsolatba velünk

Telefon

Magyarország

+36 70422 45 88 | +36 1999 67 23

Kapcsolatfelvételi űrlap

Örömmel várjuk kérdéseit.

> Kapcsolat

Önbiztosító anyák

Az Önbiztosító anyák számos konstrukcióban tartós csavarkötést biztosítanak. Forgalmazót márkák: Fasteks PRECISKO® és az ELASTIC STOP ®. 

> További információk

> Termékkeresés 

Önbiztosító anyák

Egy biztonságos konstrukciónál a csavarkötés sem hibásodhat meg. Ezért nagyon fontos a meglévő terhelések pontos elemzése. Ez eldönti, hogy speciális hatlapú anyák vagy poliamid gyűrűvel ellátott önzáró anyák garantálják a megfelelő csavarkötést.

 

> Termékkeresés

Fasteks PRECISKO®

Orsóknál, főtengelyeknél és tengelyeknél az egyenletes járás maximális pontosságot követel meg. A csapágyazás golyós- görgős- és tűgörgős csapágyakkal történik. A Fasteks PRECISKO® biztosítható precíziós hornyos-anyák a legnagyobb síkban futási pontossággal garantálják ezeknek a csavarkötéseknek a kívánt előfeszítést és ezzel egyidejűleg a kilazulás elleni biztosítást. A Fasteks PRECISKO® elemek helytakarékosan beépíthetők.

 

> További információk

Spiralock® – önrögzítő menettechnológia

A STANLEY Spiralock® márka további záróelemeit is megtalálhatja az Önrögzítő menettechnológia menüpont alatt.

A számos anyagból és bevonattal készített hatlapú peremes anyák mellett más rögzítőelemeket, valamint megfelelő vágóeszközöket és menetmérőket is kínálunk.
 
> Spiralock® – önrögzítő menettechnológia

Nem találta meg a megfelelő biztosítóanyát?

Ha a szabványos alkatrészek már kevésnek bizonyulnak – különleges, egyedi megoldásokat is gyártunk Önnek tervrajzok alapján.

Vegye fel a kapcsolatot alkatrésztervező szakembereinkkel. Gyors, professzionális és ingyenes tanácsadást nyújtunk.

CAD-tervrajzokat biztosítunk Önnek, és együttműködünk Önnel az igényeinek tökéletesen megfelelő megoldások kidolgozásában.
 
> További információ kérése