Lépjen kapcsolatba velünk

Telefon

Magyarország

+36 70422 45 88 | +36 1999 67 23

Kapcsolatfelvételi űrlap

Örömmel várjuk kérdéseit.

> Kapcsolat
assembly_technology_expert

Szolgáltatások

Mindegy, hogy a tökéletes megoldás kiválasztásánál, vagy annak hatékony alkalmazásánál valamint a kötéstechnológia támasztotta problémáknál – a KVT-Fasteningnél az ügyfelek átfogó támogatásban részesülnek. 

Javítási szolgáltatás

Egy készülék vagy szerszám meghibásodása esetén a KVT-Fastening szerviz csapata gyors javítást garantál Önöknek. Kérésre bizonyos országokban kölcsönkészülékek is rendelkezésre állnak.

> Lépjen kapcsolatba velünk

Előadások és képzések

Szakágakon átívelő széles tapasztalaton alapuló know-how tulajdonosként a KVT-Fastening az ügyfeleinek helyszínen tartott oktatások és betanítások alkalmával lehetőséget nyújt személyre szabott kérdéseiket közvetlenül a konstrukción és termelésben tisztázni.

> Lépjen kapcsolatba velünk
KVT Tech Day

Házivásár

Egy házivásár keretében a KVT-Fastening házhoz jön közvetlenül az Önök vállalatához. Szakosodott specialistáink termékfüggetlen, valamint individuális tanácsokat nyújtanak az Önök- és munkatársai által felmerült konkrét kérdésekre.

> Tovább olvas

Solutioneering

Kezdetben a KVT-Fastening nemzetközileg elismert szakértői elemzik az egyes feladatokat. A projekt alapos megismerése után olyan ideális megoldásokat fejlesztenek ki, amelyek gazdaságosak, hatékonyak és biztonságosak. 

> Tovább olvas

3D adatok

KVT-Fastening számtalan kötőelemhez szolgáltat 3D adatokat ügyfeleinek CAD alkalmazásokba való integrációhoz.

> Tovább olvas

Download Center

A letöltőközpontban a KVT-Fastening a kötéstechnika különböző aspektusaihoz nyújt átfogó know-how-t ügyfeleinek.

> Tovább olvas

Logisztikai rendszerek

A Bossard SmartBin és SmartLbel intelligens logisztikai rendszerek, amelyek abszolút megbízhatóan felügyelik a készleteket és automatikusan biztosítják az utánpótlást. Egy online rendszer továbbítja az adatokat a mi szerverünkhöz, amely elindítja a megrendelést. A termelési folyamatban ezek gondoskodnak a megkívánt C-alkatrészek egyszerű és gyors rendelkezésre állásáról.

> Tovább olvas