Lépjen kapcsolatba velünk

Telefon

Magyarország

+36 70422 45 88 | +36 1999 67 23

Kapcsolatfelvételi űrlap

Örömmel várjuk kérdéseit.

> Kapcsolat
ATE-Main-Banner

Assembly Technology Expert

Egy új termék kifejlesztésekor az Assembly Technology Expert Services a legintelligensebb megoldásokat kínálja a rögzítéstechnikával kapcsolatos kihívások tekintetében.

Háromlépcsős megközelítésünknek köszönhetően jelentősen csökkentheti gyártási idejét és költségeit.

  • Tervezés – Fókusz a csatlakozásokon a tökéletes termékek tervezéséhez
  • Optimalizálás – Az összeszerelési folyamat tökéletesítése
  • Képzés – Legyen a rögzítéstechnika tudományának szakértője
     

Expert Walk

Tökéletesítse termékét gyártási folyamatának felülvizsgálatával. Ellenőrizze az összeszerelő munkaállomásokat és a gyártósorokat, elemezze a kötőelemeket és ezáltal optimalizálja az összeszerelési folyamatokat és a gyártásban használt szerszámokat.

Elengedhetetlen a megfelelő típusú kötőelem használata az Ön termékéhez. A Bossard Expert Walk alaposan megvizsgálja az Ön gyártását. A Gemba-Walk, a Walk-the-line folyamatok stb. terén szerzett sokéves tapasztalatunkkal kifejezetten a rögzítéstechnikára és az Ön összeszerelési folyamataira összpontosítunk.

> Tovább olvas Expert Walk

Expert Education

Sajátítson el belső ismereteket és készségeket műszaki alapelvekkel, alkalmazásokkal, kötőelemekkel és összeszerelési technológiával kapcsolatos ügyfélspecifikus képzéseken.

Technikusként Ön döntő jelentőséggel bír egy biztonságos és megbízható termék megtervezése szempontjából. Bővítse know-how-ját a rögzítéstechnikával kapcsolatos alapos ismeretekkel annak érdekében, hogy még ma közzé tegye termékeinek fejlesztését. Használja ki a különböző ügyfélspecifikus tanulási formákat.

> Tovább olvas Expert Education

Expert Teardown

A legjobb csatlakoztatási megoldás meghatározó az Ön sikere és a termék életciklusának költségei szempontjából. Ezért Önnek nem szabad kompromisszumot kötni a költségek és a biztonság tekintetében. A szakértők alkatrészeire és kötőelemeire bontják az Ön termékét. A felületi összetettség elemzéséhez műszaki szakembereink alapos vizsgálatnak vetik alá az Ön termékét, hogy mindenekelőtt megértsék a funkcionalitást, majd rögzítsék az adott költségmegtakarítási potenciált és az esetleges fejlesztéseket a minőség és a megbízhatóság területén.

> Expert Teardown Factsheet (EN)

Expert Design

Helyezze a hangsúlyt terméke megtervezésekor kezdettől fogva a kötőelemekre. A Bossards szaktudás az összeszerelési folyamatok, a rögzítéstechnika és a technikai eszközök területén meghatározó lehet az Ön terméke sikerét tekintve.

Az Expert Design jóvoltából mostantól tartósan növelheti végterméke minőségét – az anyagokra és az összeszerelés optimalizált körülményeire vonatkozó ajánlásokkal vagy prototípus létrehozásával. A 3D prototípus fejlesztés és a CAD-Big-Data alapján.

> Tovább olvas Expert Design

Expert Test Services

A rögzítéstechnika számos területén fontos szerepet játszik a legmagasabb minőségi előírások betartása. A Bossard világszerte 14 korszerű akkreditált tesztlaboratóriumával teljesíti ezt a követelményt.

Teljesítse a minőségi előírásokat prototípusának és termékeinek alapos vizsgálatával. Használja ki az ISO/IEC 17025 tanúsítvánnyal rendelkező műszaki laboratóriumokat és korszerű mérő- és tesztelő rendszereket. Csökkentse kockázatait kiváló minőségű laboratóriumi szolgáltatások keretében nyújtott minőségbiztosítással.

> Expert Test Services Factsheet (EN)

Expert Assortment Analysis

Kevesebb különböző kötőelem egy termékben alacsonyabb költségeket jelent. A kötőelemek és alkatrészlisták racionalizálása ezért nagy költségmegtakarítási lehetőséget eredményez.

Egy csatlakoztatás teljes költségének csupán 15%-a alapul magán a kötőelemen. A fennmaradó 85% a beszerzésből, a logisztikából, az összeszerelés előkészítéséből és egyéb tevékenységekből származik. Ez a tény teszi a C-alkatrészek ésszerűsítését ennyire fontossá az Ön termékének teljes üzemeltetési költsége szempontjából.

> Expert Assortment Analysis Factsheet (EN)

Contact Icon Lépjen kapcsolatba velünk

Örömmel várjuk kérdéseit.