Lépjen kapcsolatba velünk

Telefon

Magyarország

+36 70422 45 88 | +36 1999 67 23

Kapcsolatfelvételi űrlap

Örömmel várjuk kérdéseit.

> Kapcsolat

Ha a szabványos már nem elég – Különleges alkatrészek rajz után

Mindegy, hogy a gép- és berendezésgyártásban, a finommechanikában, a légi- és űrközlekedésben, a hidraulikában, az energia- és elektrotechnikában, a szállításban vagy az automatizálásnál: a KVT-Fastening tervrajz után készített darabjai ott kerülnek alkalmazásra, ahol a normál alkotóelemek már nem felelnek meg bizonyos követelményeknek. Ezek lehetnek különleges méretek és alkatrész geometriák vagy speciális anyagok.
Custom parts

Tervrajz után készített darabok

Esztergált és mart alkatrészek
Esztergálással, marással és fúrással végzett forgácsolás formatervezésre és toleranciára vonatkozóan magas követelményű szerkezeti elemekhez.

  • Anyagok: acél, nemesacél, nem vas (NE) fémek, különleges anyagok
  • Darabszám: ez a gyártási eljárás alkalmas úgy prototípusokhoz, mint kis- és nagy sorozatokhoz is. Ideális esetben a darabszám néhány száz alkatrésztől több ezerig terjed. 

Lyukasztott és hajlított alkatrészek
Alátétek, biztosítóelemek és sok más alkatrész készül lyukasztási és hajlítási technikával.

  • Anyagok: acél, nemesacél, nem vas (NE) fémek, különleges anyagok
  • Darabszám: kis- vagy nagy szériaszám a megkívánt szerszám dimenzióinak, alkatrész geometriáinak és mértékeinek megfelelően.

Szolgáltatásunk

Külön fejlesztések és speciális megoldások
Neves gyártók átfogó KVT választéka mellett külön fejlesztéseket és speciális megoldásokat is kínálunk Önöknek. A kötéstechnológia összes fajtájára szakosodott specialistáinknak köszönhetően végigkövetjük Önöket megbízhatóan az Önök egyedi projektjében.

Mindent egy kézből
Ön megfogalmazza saját specifikus igényeit, mi meghatározzuk az Ön követelményeinek megfelelően a gyártási eljárást, és világgá ágazó beszállítói portfóliónkból kiválasztjuk a megfelelő gyártót. Az Ön előnye:Ön az összes kötéstechnológiai megoldást egy kézből kapja, és nyer a megszokottan legmagasabb minőségben nyújtott folyamatok és technológiák biztosítása által.

Custom Parts

Contact Icon Lépjen kapcsolatba velünk

Örömmel várjuk kérdéseit.