Lépjen kapcsolatba velünk

Telefon

Magyarország

+36 70422 45 88 | +36 1999 67 23

Kapcsolatfelvételi űrlap

Örömmel várjuk kérdéseit.

> Kapcsolat
page teaser experience center

KVT-élményközpont, Linz

A KVT-élményközpont 1600 m²-es területén személyesen tekintheti meg az innovatív kötési és szerelési megoldásokat.

Az intelligens üzemi összeszerelési bemutatóterem

2022. 06. 30-án hivatalosan is megnyitott az élményközpontunk. Ügyfeleket, beszállítókat és üzleti partnereket hívtunk meg az élményközpont Linzben található épületébe. 

Az 1600 négyzetméteres területen termékinnovációt és mérnöki szolgáltatásokat bemutató állomásokat helyeztünk el. Az egyes állomásoknál a látogatóknak kézbe vehették a kötőelemeket, és személyesen is kipróbálhatták a beszerelési berendezéseket.

A videóban további magyarázatokat találhat szakértőinktől a szakterületükre és vendégeink visszajelzéseire vonatkozóan.

Mostantól foglalhat technológiai napot az élményközpontunkban, és hasznát veheti a különböző kötőelemekkel kapcsolatban szerzett szakértelmünknek. 

Foglaljon technológiai napot

> Mi az a technológiai nap?

> További információ a KVT-élményközpont nyitóünnepségéről

Smart Factory Assembly-bemutatóterem

A Smart Factory Assembly bemutatótermében megtapasztalhatja, hogy milyen egyszerű a digitális és interaktív utasításokkal végigvezetni a dolgozókat az összeszerelési folyamaton, illetve előre meghatározott paraméterekkel ellátott, csatlakoztatott intelligens készülékekkel elkerülni az összeszerelési hibákat és növelni a nyomonkövethetőséget. 

Emellett láthatja azt is, hogyan segítik az együttműködő robotok az összeszerelési folyamatot a dolgozó munkaterhelésének enyhítésével, illetve hogy a fényalapú komissiózási rendszer hogyan segít a dolgozónak az alkatrészek keresésével töltött idő csökkentésében és a hibák megelőzésében.

Mindezeket személyesen is megtapasztalhatja a Smart Factory Assembly bemutatóteremben. Christian Lehner, az alkalmazásmérnökünk örömmel végigvezeti a munkaállomáson. 

> Foglaljon egy találkozót Christiannal

Szakértői tesztelési szolgáltatások

A KVT linzi élményközpontjában az ügyfeleink az alábbi szakértői tesztelési szolgáltatásokat vehetik igénybe.

  • Kihúzási teszt
  • Kinyomási teszt
  • Nyomatékteszt
  • Nyíróvizsgálat
> A szakértői tesztelési szolgáltatások szórólapjának letöltése

Szakértői szétszerelési szolgáltatások

A szakértői szétszerelési szolgáltatásokra a KVT-élményközpont főcsarnokában kerül sor. Szétszereljük ügyfeleink termékeit, elemezzük a kötőelemeket, és javaslatokat teszünk a költséghatékonyság növelése és az összeszerelés optimalizálása érdekében.

> További információ a szakértői szétszerelési szolgáltatásokról

Technológiai nap

A KVT-élményközpontban személyes részvétellel megtartott technológiai nap remek környezetet és lehetőségeket biztosít ügyfeleinknek. A technológiai nap teljes mértékben ingyenes, és négy választható tartalomból áll, amelyek közül 3 a termékmegoldásokkal, 1 pedig az innovációval kapcsolatos.

A technológiai napot a saját érdeklődése és igényei szerint alakíthatja, a megszervezéséről pedig mi gondoskodunk. A személyes technológiai nap legnagyobb előnye a létesítményünkben megszerezhető szakértelem és gyakorlati tapasztalat.

 

> Tovább a technológiai naphoz

Intelligens üzemi logisztika

Ragadja meg a lehetőséget, és ismerje meg személyesen közelebbről is az intelligens üzemi logisztikai rendszert a KVT-élményközpontban. Az intelligens üzemi logisztika a C-alkatrészek ellátási láncának digitális kezelésére nyújt úttörő megoldást.

Az új SmartBin Cloud és SmartLabel Cloud segítségével a teljes tulajdonlási költség még tovább csökkenthető, a termelékenység pedig még tovább fokozható. 

 

> Tovább az intelligens üzemi logisztikához

MultiMaterial-Welding

Kizárólagos és globális forgalmazóként mi kínáljuk a világ leginnovatívabb kötési technológiáját, a MultiMaterial-Weldinget. Ennek során egy ultrahangos folyamat segítségével részben megolvasztjuk a hőre lágyuló kötőelemet, így a másodperc töredéke alatt szilárd kötés érhető el.

Meglévő, teljes mértékben automatizált gépünkkel prototípusokat és kis szériás alkatrészeket állítunk elő ügyfeleinknek. Tapasztalja meg személyesen a KVT-élményközpontban!

 
> További információ az MM-Weldingről