Lépjen kapcsolatba velünk

Telefon

Magyarország

+36 70422 45 88 | +36 1999 67 23

Kapcsolatfelvételi űrlap

Örömmel várjuk kérdéseit.

> Kapcsolat
page teaser experience center

KVT-élményközpont, Linz

A KVT-élményközpont 1600 m²-es területén személyesen tekintheti meg az innovatív kötési és szerelési megoldásokat.

Az intelligens üzemi összeszerelési bemutatóterem

Ismerje meg közelről, hogyan működik a digitalizált szerelőállomás, hogyan fokozza a megbízhatóságot és a hatékonyságot, és hogyan segíthetik elő a robotok a folyamat optimalizálását.

Az intelligens üzemi összeszerelési bemutatóteremben kipróbálhatja a digitalizált kézi szerelőállomást, és megvizsgálhatja az ipar 4.0 felé törekvő gyárak elsődleges összetevőit.

 

VEZETETT BEJÁRÁS FOGLALÁSA A BEMUTATÓTEREMBE

 

Szakértői tesztelési szolgáltatások

A KVT linzi élményközpontjában az ügyfeleink az alábbi szakértői tesztelési szolgáltatásokat vehetik igénybe.

  • Kihúzási teszt
  • Kinyomási teszt
  • Nyomatékteszt
  • Nyíróvizsgálat
> A szakértői tesztelési szolgáltatások szórólapjának letöltése

Szakértői szétszerelési szolgáltatások

A szakértői szétszerelési szolgáltatásokra a KVT-élményközpont főcsarnokában kerül sor. Szétszereljük ügyfeleink termékeit, elemezzük a kötőelemeket, és javaslatokat teszünk a költséghatékonyság növelése és az összeszerelés optimalizálása érdekében.

> További információ a szakértői szétszerelési szolgáltatásokról

Technológiai nap

A KVT-élményközpontban személyes részvétellel megtartott technológiai nap remek környezetet és lehetőségeket biztosít ügyfeleinknek. A technológiai nap teljes mértékben ingyenes, és négy választható tartalomból áll, amelyek közül 3 a termékmegoldásokkal, 1 pedig az innovációval kapcsolatos.

A technológiai napot a saját érdeklődése és igényei szerint alakíthatja, a megszervezéséről pedig mi gondoskodunk. A személyes technológiai nap legnagyobb előnye a létesítményünkben megszerezhető szakértelem és gyakorlati tapasztalat.

 

> Tovább a technológiai naphoz

Intelligens üzemi logisztika

Ragadja meg a lehetőséget, és ismerje meg személyesen közelebbről is az intelligens üzemi logisztikai rendszert a KVT-élményközpontban. Az intelligens üzemi logisztika a C-alkatrészek ellátási láncának digitális kezelésére nyújt úttörő megoldást.

Az új SmartBin Cloud és SmartLabel Cloud segítségével a teljes tulajdonlási költség még tovább csökkenthető, a termelékenység pedig még tovább fokozható. 

 

> Tovább az intelligens üzemi logisztikához

MultiMaterial-Welding

Kizárólagos és globális forgalmazóként mi kínáljuk a világ leginnovatívabb kötési technológiáját, a MultiMaterial-Weldinget. Ennek során egy ultrahangos folyamat segítségével részben megolvasztjuk a hőre lágyuló kötőelemet, így a másodperc töredéke alatt szilárd kötés érhető el.

Meglévő, teljes mértékben automatizált gépünkkel prototípusokat és kis szériás alkatrészeket állítunk elő ügyfeleinknek. Tapasztalja meg személyesen a KVT-élményközpontban!

 
> További információ az MM-Weldingről