Lépjen kapcsolatba velünk

Telefon

Magyarország

+36 70422 45 88 | +36 1999 67 23

Kapcsolatfelvételi űrlap

Örömmel várjuk kérdéseit.

> Kapcsolat
Solutionneering_hero-slider

Logisztikai rendszerek

A Bossard SmartBin és SmartLbel intelligens logisztikai rendszerek, amelyek abszolút megbízhatóan felügyelik a készleteket és automatikusan biztosítják az utánpótlást. Egy online rendszer továbbítja az adatokat a mi szerverünkhöz, amely elindítja a megrendelést. A termelési folyamatban ezek gondoskodnak a megkívánt C-alkatrészek egyszerű és gyors rendelkezésre állásáról.

SmartBin – érzékelőfelügyelet által tökéletesített logisztikai rendszerfolyamat

  • Az alkatrészek a felhasználási helyhez közel állnak rendelkezésre. A tartályok készletét a bennük lévő súlyérzékelők felügyelik.
  • A mért adatokat a rendszer naponta továbbadja és kiértékeli. Ha a készlet eléri a megadott határt, automatikusan beindul egy megrendelés.
  • A rendszer összeállítja a szükséges C alkatrészeket, és a megrendelő igényeinek megfelelően megjelöli.
  • Ez biztosítja az alkatrészek gyors azonosítását. Az alkatrészeket kívánság szerint maga a megrendelő is a felhasználási helyszínre szállíthatja. acest lucru.
SmartBin classic

SmartBin classic

A SmartBin változatok klasszikusát a kanban rendszereknél alkalmazzák. A SmartBin classic alkalmazható úgy központosított, mint decentralizált kanban rendszerekhez, úgy körülményesen szállítható és nagy terjedelmű árukhoz, mint kisebb alkatrészekhez is. Mindegy, hogy kis súlyú alkatrésztároló, vagy akár 1000 kg-os paletták – a SmartBin classic automatikusan gondoskodik az utánpótlásról, fölöslegessé teszi a további folyamatokat, és ezáltal időt takarít meg. 

SmartBin mobile

Ha a gyártási folyamat nagyobb egységek összevonását vagy bevetési helyek változtatását követeli meg, akkor a SmartBin mobile a tökéletes megoldás. A megkövetelt alkatrészeket akkumulátorral és modemmel felszerelt tolókocsikon lehet a mindenkori felhasználási helyszínre szállítani, így biztosított a pontos újrabeszerzés. 
SmartBin mobile
SmartBin flex

SmartBin flex

A legújabb SmartBin flex logisztikai megoldás mindent még egyszerűbbé tesz – egy független rendszer, mely egyszerűen beépíthető a mindenkori folyamatokba, mégis teljesen automatikusan működik. A legrugalmasabb SmartBin változat kábel nélküli áramellátással rendelkezik, és vagy egy gyártócellára, vagy közvetlenül a szerelősorra szerelhető. Az anyag közvetlenül a felhasználás helyszínén van, nincsenek szállítási utak és várakozási idők. Az adatokat rádióhullám továbbítja. 

Contact Icon Lépjen kapcsolatba velünk

Örömmel várjuk kérdéseit.