Lépjen kapcsolatba velünk

Telefon

Magyarország

+36 70422 45 88 | +36 1999 67 23

Kapcsolatfelvételi űrlap

Örömmel várjuk kérdéseit.

> Kapcsolat
pageTeaser_systeme_automatisierung

Rendszerek és automatizálási koncepció

A KVT, mint rendszer felkínáló a kötéstechnológia területén egy átfogó high-end feldolgozástechnikai kínálattal a solutioneering (megoldás) orientált elvet követi. Kínálatában számos különböző mechanikus, hidropneumatikus és elektronikus szegecselőkészülék érhető el.
InstTech_Pemserter

Feldolgozástechnika – bepréselhető rögzítőelemek

A feldolgozás irányában támasztott követelményektől függetlenül a PEMSERTER® gépprogram garantálja a bepréselhető PEM rögzítőelemek optimális alkalmazását.

LiteWWeightTM Core

MultiMaterial-Welding™

A MultiMaterial-Welding™ technológia (MM-W™ technológia) egy olyan innovatív rögzítéstechnika, amely ultrahang energiát használ porózus anyagok, lemezstruktúrák, szendvics-anyagok, fröccsöntvény- és préselt formák erő- és formazáró kötésére. Ennek eléréséhez hőre olvadó elemeket használunk, például csap- vagy hüvelyszerű formában, a különböző komponensek összekötésekor.

> Tovább olvas
InstTech_Blind-rivet-tech_

Szerelési berendezések – szegecsek

A vakszegecsek feldolgozhatóak úgy kézzel, mint automatikusan. A szerelőegységek száma itt fontos szerepet játszik a helyes feldolgozási módszer megválasztásához.

InstTech_Blind-rivet-nuts_

Szerelési berendezések – szegecsanyák

A kézi készülékek és teljesen automatikus rendszerek széles portfóliójával a KVT-Fastening minden alkalmazáshoz megfelelő szerelőrendszert kínál a vakszegecsek biztonságos beszereléséhez.

InstTech_Wire-thread-inserts_ (1)

Szerelési berendezések – spirális menetbetétek

A KVT-Fastening precíz becsavaró szerszámai gondoskodnak a Tappex, Filtec, Lockfil, Kato, Keensert és Fasteks típusú összes menetbetét biztos tartásáról.

InstTech_Thread_inserts_ (1)

Szerelési berendezések – spirális menetbetétek

A KVT-Fastening precíz becsavaró szerszámai gondoskodnak a Tappex, Filtec, Lockfil, Kato, Keensert és Fasteks típusú összes menetbetét biztos tartásáról.

InstTech_Speed-fasteners_

Szerelési berendezések – gyorsrögzítők

A tárazott vakszegecshez való bepréselő készülékek meggyőzőereje a gyors beültetési sebességükben – akár másodpercenként egy darab – és nagy húzóerejükben rejlik.

InstTech_Structural-blind-fasteners_

Szerelési berendezések – szerkezeti kötőelemek

A nagy teherbírás területén nagy teljesítményre kialakított készülékek és gépek gondoskodnak a rögzítőelem és a munkadarab optimális összekötéséről.

InstTech_Sealing-Technology_

Szerelési berendezések – tömítéstechnológia

A KOENIG EXPANDER beszereléséhez számos megfelelő felszereléssel ellátott beültető szerszám áll rendelkezésre.

Contact Icon Lépjen kapcsolatba velünk

Örömmel várjuk kérdéseit.