Lépjen kapcsolatba velünk

Telefon

Magyarország

+36 70422 45 88 | +36 1999 67 23

Kapcsolatfelvételi űrlap

Örömmel várjuk kérdéseit.

> Kapcsolat
screens-sales-ppt

Digitális összeszerelési utasítások

A megfelelő információ a megfelelő helyen, a megfelelő időben

Legyen szó új alkalmazottakról, új gyártási folyamatokról, vagy kis tételméretekről, illetve sok különböző megrendelésről, a lépésről lépésre haladó grafikus utasításoknak köszönhetően az összeszerelési lépéseket hatékonyan és helyesen fogják végrehajtani. A munkafolyamatok automatikusan dokumentálva vannak.

A digitális összeszerelési utasításokat Ön hozza létre, vagy az ERP-integrációval automatikusan létrejönnek az ügyfél megrendeléséből. Az interaktív utasítások központi létrehozása és kezelése lehetővé teszi a termékváltozatok összetettségének jelentős csökkentését és a módosítások hatékony elvégzését.

 

A digitális összeszerelési utasítások előnyei:

Az alkalmazottak gyors képzése dinamikus összeszerelési utasításokkal

Minőségbiztosítás még több termékváltozat vagy időhiány esetén is

A megfelelő alkatrészek biztonságos beszerelése

A vizsgálati eljárások elkerülése az összeszerelési átdolgozások során

Minden lépés feltüntetése a vizsgálati tervben

A szakképzett munkavállalók tudásának rögzítése és tárolása

 
 

 

Az összeszerelési lépések vizualizálása jelentősen lerövidíti a személyzet képzését, és megismerteti velük a különböző összeszerelési munkákat. Az összeszerelési hibák száma gyakorlatilag nullára csökkenthető.

 


Hogyan készítsünk digitális munkautasítást? (német)

 

A megfelelő megjelenítési lehetőségek kiválasztása

Az összeszerelési utasítások megjelenítési módja az üzemben a termelékenység és a munkavállalók általi elfogadásuk szempontjából kritikusan fontos.

Fedezze fel a lehetőségeket

 

Központosított kezelés, decentralizált megjelenítés

A szoftver központosított működése lehetővé teszi a konfigurációk központi kezelését és a különböző gyártási területek számára történő kiadását.

A központosított szoftver előnyei:

  • Központi hozzáférés és konfiguráció
  • Könnyen végrehajtható változtatások
  • Differenciált jogátruházás lehetősége
  • Külső gyártótól származó (pl. ERP-) rendszerekbe való integrálás lehetősége
  • Automatikus kiosztás az összeszerelő állomásokra a gyártásban vagy világszerte
  • Mindig az aktuális utasítások használata.

Miért érdemes papírmentes összeszerelési folyamatra törekedni?

A helyes folyamatok biztosítása és az adatok rögzítése mellett a digitális összeszerelésnek más értékes előnyei is vannak. A digitális munkautasításokat sokkal gyorsabban, rugalmasabban és biztonságosabban lehet létrehozni és adminisztrálni, mint a papíralapú utasításokat.

Az új összeszerelési utasításokat vagy a meglévő utasítások frissítéseit központilag hozzák létre, és szükség szerint azonnal megjeleníthetők a megfelelő munkaállomáson az üzemben. Ezzel szemben sokkal időigényesebb a papíralapú utasítások létrehozása vagy módosítása, nyomtatása és a különböző munkaállomásokra történő kiosztása. Emellett a régebbi verziókat is össze kell gyűjteni és meg kell semmisíteni. 

Ugyanezek az előnyök érvényesek akkor is, ha a különböző termékváltozatok között szeretne váltani az összeszerelésben. A legújabb, digitális utasítások könnyen megtalálhatók a rendszerben. Nincs szükség az utasítások kinyomtatására és papíralapú terjesztésére. A dolgozók követik a helyes utasításokat, és elkerülik a hibákat. Ez lehetővé teszi, hogy sokkal gyorsabban váltsanak az egyik változatról a másikra.

 

Tekintse meg a felhasználási esetet