Lépjen kapcsolatba velünk

Telefon

Magyarország

+36 70422 45 88 | +36 1999 67 23

Kapcsolatfelvételi űrlap

Örömmel várjuk kérdéseit.

> Kapcsolat
assembly_technology_expert

Solutioneering

A KVT-Fastening számára a „solutioneering” azt jelenti, hogy hosszú távú tapasztalatot, valamint maximális fejlesztési és anyagismereti szakértelmet nyújt az ügyfeleknek – mindezt innovatív szellemben, projektszintű megbízhatósággal és tervezési képességekkel karöltve. Ezzel a stabil alappal tudunk hatékony és biztonságos megoldásokat kínálni a bonyolult feladatokhoz és új kialakításokhoz. Szakértőink az anyaghasználati trendek és modern kötőelem-használati módszerek terén szerzett szakértelmük alapján adnak tanácsokat.

Különleges alkatrészek rajz után

Mindegy, hogy a gép- és berendezésgyártásban, a finommechanikában, a légi- és űrközlekedésben, a hidraulikában, az energia- és elektrotechnikában, a szállításban vagy az automatizálásnál: a KVT-Fastening tervrajz után készített darabjai ott kerülnek alkalmazásra, ahol a normál alkotóelemek már nem felelnek meg bizonyos követelményeknek. Ezek lehetnek különleges méretek és alkatrész geometriák vagy speciális anyagok.

> Tovább olvas

Rendeszerek és automatizálási koncepció

A KVT-Fastening vállalatnál az ideális termék egy testre szabott, teljes csomagban érhető el a gépekkel, szerszámokkal, folyamatintegrációval, szolgáltatásokkal és automatizálással együtt. A KVT-Fastening csoport aktív kezdeményezőként a tervezési szinttől a fejlesztésig és a megvalósításig a teljes folyamat során támogatja a bonyolult problémák felmerülése esetén, továbbá segíti a legjobb egyedi elemek kiválasztásában is.

> Tovább olvas

Contact Icon Lépjen kapcsolatba velünk

Örömmel várjuk kérdéseit.