Lépjen kapcsolatba velünk

Telefon

Magyarország

+36 70422 45 88 | +36 1999 67 23

Kapcsolatfelvételi űrlap

Örömmel várjuk kérdéseit.

> Kapcsolat

A megfelelő megjelenítési lehetőség kiválasztása

Ahhoz, hogy az összeszerelést végző alkalmazottak a megfelelő időben jussanak hozzá a megfelelő információkhoz, fontos, hogy a megjelenítés módja is megfelelő legyen.

Lehetséges megjelenítési módok:

Táblagépes megjelenítés

A táblagépes megjelenítés különösen a rugalmas műveletekhez megfelelő. Elsődlegesen a segítségnyújtási funkció jelenik meg, hogy az alkalmazottakat vizuális utasítások segítségével végig lehessen vezetni az összeszerelési folyamaton. A beépített kamerának köszönhetően a táblagépet szkennerként vagy kameraként is lehet használni.

Képernyős megjelenítés

Az információkat számos vállalatnál a munkaállomásokon továbbítják, képernyők segítségével. Az érintéses funkció megkönnyíti az interakciót az alkalmazottakkal. A segítségnyújtási funkció segít az alkalmazottaknak eligazodni az összeszerelési folyamatban, a visszajelzéseket pedig fel lehet dolgozni az érintéses funkcióval.

Projektor

A munkával kapcsolatos tartalmak munkaállomásra való kivetítését már számos tevékenységnél használják. A gesztusfigyeléssel kombinálva rögzíteni lehet vele az alkalmazottak mozgását, és továbbítani lehet azt a rendszerbe. A kivetítés segítségével bármikor megmutathatók az alkalmazottnak a következő lépések, így a lehető legmegbízhatóbb módon haladhatnak végig a gyártási folyamaton.

Adatszemüveg

Az adatszemüvegeket egyre gyakrabban használják a gyártásban. Az információkat közvetlenül a látómezőben lehet megjeleníteni, így az alkalmazottak folyamatos tájékoztatást kapnak. A kevert valóság segítségével dinamikusan lehet megjeleníteni az információkat a látómezőben, ami optimális munkaerő-felügyeletet biztosít.