Lépjen kapcsolatba velünk

Telefon

Magyarország

+36 70422 45 88 | +36 1999 67 23

Kapcsolatfelvételi űrlap

Örömmel várjuk kérdéseit.

> Kapcsolat
HBMs_miniBOOSTER_2017

MINIBOOSTER® – NYOMÁSERŐSÍTŐK

2000 bar hidraulikus nyomás egy alacsony nyomású szivattyúból?

Ez a feladata a mi olaj- és vízhidraulikával működő miniBOOSTER nyomáserősítőnknek.
A miniBOOSTER® nyomáserősítők egy (20 bar - 200 bar-ig) bemenőnyomást magas (800 bar - 2000 bar-ig) kimenőnyomásra erősítenek fel. A kimenő nyomás szabályozása a bemenő nyomás szabályozásával történik, ezért közvetlenül arányos.

Előnyök:

A nyomáserősítők kezdeti alacsony nyomás mellett gyorsmenetet eredményeznek (magas térfogatáram, pl. egy henger mozgatásához), és emelkedő ellennyomással automatikusan nyomáserősítésre váltanak.

 • Nincs szükség drága magasnyomású szivattyúkra
 • Költségmegtakarítás a csővezetékeknél
 • Az alacsonynyomás lényegében energiafelvétel nélkül és csekély hőtermeléssel alakul át magasnyomássá

EGYSZERŰEN HATÓ NYOMÁSERŐSÍTŐK, CSŐKIVITELBEN

HC1 HC2 HC4 HC6 HC7 HC8 HC9 series

HC1 / HC2 / HC4 / HC6 / HC7 / HC8 / HC9 sorozatok

Leírás: 

Alkalmazható feldolgozógépek befogószerkezeteihez, melyek különböző munkalépésekben – mint nagyolás, simítás, csiszolás – különböző szorítónyomással járnak el a feszültségek megelőzése érdekében. A közvetlenül arányos nyomáserősítők minden méretben és hatásban megfelelnek a HC standard adatlapjainak. Külsőleg csak megjelölésükben különböznek (lásd a megrendelési példát).

Bemenő nyomás:

 • 20 bar - 200 bar-ig

Kimenő nyomás:

 • Max. 800 bar-ig (HC1 / HC2 / HC 4/ HC6 sorozatok)
 • Max. 2000 bar-ig, erősebbet kérésre (HC7 / HC8 sorozatok)
 • Max. 5000 bar-ig, erősebbet kérésre (HC9 sorozat)

DUPLA HOZAMÚ NYOMÁSERŐSÍTŐK, CSŐKIVITELBEN

HC2D serie

HC2D sorozatok

Leírás:

A HC2D egy duplán ható egység magas átáramlással, amely elérheti a 11,0 l/perc szállított mennyiséget a magasnyomási oldalon. Mint a többi miniBOOSTER® típus is, a HC2D felerősíti a bemenőnyomást egy magasabb kimenőnyomássá, és automatikusan kompenzálja az olajfogyasztást a magasnyomás állandó értéken tartásáért. A kimenőnyomás beállítása a bemenőnyomás szabályozása által történik. Szállítási teljesítményéhez mérten a HC2D egy 3,8 kg-os kompakt készülék. 

HC6D serie

HC6D sorozatok

Leírás:

A HC6D egy duplán ható egység magas átáramlással, amely elérheti az 56,0 l/perc szállított mennyiséget a magasnyomási oldalon. Mint a többi miniBOOSTER® típus is, a HC6D felerősíti a bemenőnyomást egy magasabb kimenőnyomássá, és automatikusan kompenzálja az olajfogyasztást a magasnyomás állandó értéken tartásáért. A kimenőnyomás beállítása a bemenőnyomás szabályozása által történik. Szállítási teljesítményéhez mérten a HC6D egy 20 kg-os kompakt egység.

Bemenő nyomás:

 • 20 bar - 200 bar-ig

Kimenő nyomás:

 • 800 bar-ig

EGYSZERŰEN HATÓ NYOMÁSERŐSÍTŐK – NG6 STANDARD SZERINTI CSATLAKOZÁSI SÉMA

HC3 HC3-C HC3-H HC3-I series

HC3 / HC3-C / HC3-H /HC3-I sorozatok

Leírás:

A nyomáserősítő tömb-rendszerben tervezett hidraulikus berendezésekbe építhető be. Az NG6 standardnak megfelelő csatlakozási elrendezés csövek nélküli beépítést tesz lehetővé. Ha a nyomáserősítő a felhasználás közvetlen közelében helyezkedik el, akkor garantált a gyors reagálási idő a nyomásfelépítéshez. NG6 standardban alkalmazás feltétele az üzemi nyomás maximum 500 bar-ra csökkentése. * NG 10/16/25 kérésre

Bemenő nyomás:

 • 20 bar - 200 bar-ig (alacsonyabb nyomások kérésre)

Kimenő nyomás:

 • 20 bar - 500 bar-ig M5 csavar csatlakozásnál (standard NG6 rendszer)
 • 20 bar - 800 bar-ig M6 csavar csatlakozásnál (eltérés az NG6 rendszertől)

EGYSZERŰEN HATÓ NYOMÁSERŐSÍTŐK – MINIBOOSTER® STANDARD SZERINTI CSATLAKOZÁSI SÉMA

HC3-D HC3-F series

HC3-D / HC3-F sorozatok

Leírás:

A HC3-D és HC3-F nyomáserősítő tömb-rendszerben tervezett hidraulikus berendezésekbe építhető be. A miniBOOSTER® csatlakozási séma csövek nélküli beépítést tesz lehetővé. Ha a HC3-D vagy a HC3-F nyomáserősítő a felhasználás közvetlen közelében helyezkedik el, akkor garantált a gyors reagálási idő a nyomásfelépítéshez. A miniBOOSTER® csatlakozási sémában való alkalmazás feltétele az üzemi nyomás maximum 500 bar-ra csökkentése.

Bemenő nyomás:

 • 20 bar - 200 bar-ig

Kimenő nyomás:

 • 20 bar - 500 bar-ig M5 csavar csatlakozásnál
 • 20 bar - 800 bar-ig M6 csavar csatlakozásnál

DUPLÁN HATÓ NYOMÁSERŐSÍTŐK – CSŐKIVITEL

HC5 series

HC5 sorozat

Leírás:

A HC5 nyomáserősítőt akkor alkalmazzák, ha magasnyomásra van szükség a duplán ható henger mindkét oldalán vagy egy hidraulikus forgatóberendezés mindkét oldalán. Magasnyomású rendszerben ezáltal fölöslegessé válnak a kapcsolószelepek. Tipikus alkalmazások pl. vágó-feszítő készülékek t.k.

Bemenő nyomás:

 • 20 bar - 200 bar-ig

Kimenő nyomás:

 • 800 bar-ig

2-KÖZEGES NYOMÁSERŐSÍTŐK – CSŐKIVITEL

HC2D2 serie

HC2D2 sorozatok

Leírás: 

A HC2D2 egy önszívó kétközeges erősítő, melynek magasnyomású oldalán 3 I/perc átfolyás lehetséges. Mint a többi miniBOOSTER® típus is, a HC2D2 felerősíti a bemenőnyomást egy magasabb kimenőnyomássá, és automatikusan kompenzálja az olajfogyasztást a magasnyomás fenntartásához. 
A kimenőnyomást a bemeneti nyomás változtatásával szabályozza. Az átfolyási kapacitásához képest a HC2D2 egy csupán 4,15 kg-os kompakt készülék. 

HC6D2 series

HC6D2 sorozatok

Leírás: 

A HC6D2 egy kétközeges önszívó egység, amely elérheti a 41 l/perc szállított mennyiséget a magasnyomási oldalon. Mint a többi miniBOOSTER® típus is, a HC6D2 felerősíti a bemenőnyomást egy magasabb kimenőnyomássá, és automatikusan kompenzálja az olajfogyasztást a magasnyomás állandó értéken tartásáért.

A kimenőnyomás beállítása a bemenőnyomás szabályozása által történik. Szállítási teljesítményéhez mérten a HC6D2 egy 24 kg-os kompakt egység.

Bemenő nyomás:

 • 20 bar - 200 bar-ig

Kimenő nyomás:

 • 800 bar-ig

Kivitelezés:

 • Csak „A változatban kapható
 • Leeresztőcsavar max. 10 bar nyomás

ÖNSZÍVÓ EGYSZERESEN HATÓ NYOMÁSERŐRÍTŐ SZELEP – MINIBOOSTER® CSŐKIVITEL

HC2P series

HC2P sorozat

Leírás:

Nyomáserősítő szelep, melyet elemes-, ill. akkumulátoros alkalmazásoknál vagy palettás alkalmazásoknál használnak. A HC2P egy fogaskerekes szivattyúból és egy HC2 miniBOOSTER® nyomáserősítőből áll. A többi nyomáserősítő típushoz hasonlóan az olaj itt is a magasnyomás oldalon van komprimálva. A magasnyomás szabályozása az alacsonynyomás oldalán a fogaskerekes szivattyú által történik. A fogaskerekes szivattyú 50 bar nyomásra van előre beállítva.

Bemenő nyomás:

 • 0,4 bar - 2 bar-ig (a szivattyú szívócsövénél)

Kimenő nyomás:

 • Max. 650 bar, (erősebb kérésre lehetséges)

NYOMÁSERŐSÍTŐ RENDSZER BYPASS SZELEPTÖMB MEGOLDÁSSAL

M-HC6 M-HC6D series

M-HC6 / M-HC6D sorozatok

Leírás:

A hordozható rendszer kiválóan alkalmas mobil felszerelhető készülékekhez, a hidraulikus henger(ek) gyorsjárat funkcióhoz szolgáló szivattyúkapacitás teljes kihasználásához és a nyomás erősítéséhez, így szükség esetén magasnyomás (törés / szorítás) létrehozásához. Jellemző alkalmazások: mobil felszerelhető készülékek (vágók, törők, nyírók) fröccsöntő gépekhez és hidraulikus présekhez.

 • Extrém robusztus
 • A rendszert készre szerelve és gyárilag ellenőrizve szállítjuk és azonnal telepíthető
 • Magas átfolyási érték és magas nyomás
 • Különböző erősítő faktoros kivitelekben kaphatók
 • Több opcionális csatlakozási lehetőség

Ez a készülék különböző szerelési opciókkal szállítható.

M-HC7 series

M-HC7 sorozatok

Leírás: 

A hordozható M-HC7 miniBOOSTER® nyomáserősítő rendszer egy olyan robusztus készülék, amely igényes ipari alkalmazásra lett kifejlesztve. Az M- HC7 alkalmazható minden olyan alacsonynyomású aggregáttal (20 - 200 bar-ig), amely minimum 2 l/perc térfogatáramot szállít. Maximum 800 bar kimenő nyomást érhet el. A szerkezetnél a megbízhatóság a központi téma. Az M- HC7 egy 10 µm szűrővel és egy vizuális szűrőállapot kijelzővel van ellátva. Ez növeli az üzemeltetési időt és kiküszöböli a kiesési időket.

Alkalmazások:

Csapnyújtó - emelőrendszerek - sínrendszerek - krimpelő-/ vágórendszerek - mentőkészülékek - forgónyomaték területe. Csupán 10 kg súlyával és praktikus hordozó fogantyúval a készülék bárhol alkalmazható, ahol szükség van rá. Az M-HC7 a meglévő alacsonynyomás ellátással működik. Nincs szükség további segédeszközre. A készülékbe épített összes szabályzó egyszerű és megbízható kezelést biztosít.

Az idő pénz:

Az M-HC7 max. 15 l/perc mennyiséget képes szállítani, és az a feladata, hogy rendszerkapacitást biztosítson a munkafolyamathoz, amint nyomáserősítésre van szükség. A ciklusidők eközben minimálisak. Sok alkalmazás különös pontosságot kíván meg a készülékektől. Az M-HC7 egy könnyen leolvasható 4 coll átmérőjű (kb 10 cm) manométerrel van felszerelve, amely 1 % (10 bar>) pontosságot eredményez. 

Bemenő nyomás:

 • 20 bar - 200 bar-ig (M-HC6 /M-HC7 sorozatok)
 • 20 bar - 350 bar-ig (M-HC7 sorozat)

Kimenő nyomás:

 • Max. 650 bar, (magasabb kérésre lehetséges)
 • Térfogat (Q) 100 l/percig