Lépjen kapcsolatba velünk

Telefon

Magyarország

+36 70422 45 88 | +36 1999 67 23

Kapcsolatfelvételi űrlap

Örömmel várjuk kérdéseit.

> Kapcsolat

Magunkról

A KVT-Fastening a kiváló minőségű, speciális kötőelemalkalmazások világszerte vezető szakértője. A KVT a piac vezető gyártóinak átfogó termékkínálatára építve mindkét területen kínál mérnöki megoldásokat.

Kiemelkedő szakértelem az innovatív kötés- és tömítéstechnológia terén

A KVT-Fastening kiváló teljesítményű megoldásai mindenhol megtalálhatók, ahol elengedhetetlen a biztonságos rögzítés. Ezek a kicsi, mégis rendkívül rugalmas alkatrészek ott jutnak kulcsszerephez, ahol a legnagyobb szükség van rájuk – az elektronika és energiaszektor, közúti és vasúti közlekedés, repülőgépgyártás, légiközlekedés, gépipar és gyártósorok, valamint a finommechanika és orvostechnológia területén. 

Solutioneering – mindig a legjobb megoldást szem előtt tartva

A KVT-Fastening nem csak szabványos termékeket és egyedi alkatrészeket forgalmaz, hanem közvetlen és aktív ügyfélszolgálatot is biztosít, hogy segítse az ideális megoldás megkeresését, különösen akkor, ha speciális követelményeket kell teljesíteni. Ezt a kínálatot számos innovatív szerszám és gép egészíti ki, és megoldásaink szükség esetén integrálhatók a sorozatgyártási munkafolyamatokba is. 

Kiváló összetartás a kötéstechnológiában

A kötéstechnológia területén globális hálózatunk és a KVT-Fastening folyamatos bővülése garantálja a legjobb műszaki tanácsadási szolgáltatást, köszönhetően a sokéves tapasztalattal rendelkező magasan képzett mérnököknek, illetve a folyamatokkal kapcsolatos szakértelemnek és a költséghatékonyságnak helyi és nemzetközi ügyfelek esetében is. A KVT nem a termékekre koncentrál, hanem az ügyfélnek kínálható legjobb megoldásra.


Több mint 85 év mérnöki tapasztalatával, megoldásközpontú szakértelmével, valamint egyedi fejlesztői és tanácsadói képességével a KVT-Fastening területének egyik legmegbízhatóbb szereplője.


A KVT-Fastening rövid bemutatása: 

 • A minőségleg kíváló kötéstechnológia vezető nemzetközi specialistája
 • Piaci fókusz: Németország, Ausztria, Svájc, Közép- és Kelet-Európa
 • A csoport 255 alkalmazottat foglalkoztat
 • Vezérigazgató: Dr. Frank Hilgers
 • Három fő logisztikai központ Dietikonban (Svájc), Illerriedenben (Németország) és Pichling/Linzben (Ausztria)
 • 25 000 aktív ügyfél
 • Több mint 70 000 árucikk
 • Termékkínálatunkban több mint 50 ismert márka szerepel
 • 85 év tapasztalat
 • Minőségbiztosítási vizsgálatok
 • Minőségbiztosítási tanúsítványok: ISO 9001/ISO 14001
 • Termékoktatási szolgáltatások ügyfeleinknek
 • Átfogó tesztelés, például korrózió- és sópermetvizsgálat, terhelési teszt, valamint a szakítószilárdság, a keménység és a molekuláris szerkezet vizsgálata
 • Ügyfélspecifikus vonalkódos csomagolási követelmények megvalósítása: kis mennyiségű és kötegelt csomagolástól a raklapos és KLT konténeres szállításig
 • Elektronikus beszerzés
 • E-shop (elektronikus áruház)
 • EDI-adatok kezelése
 • VDA szabványoknak megfelelő elektronikus adatátvitel 

A KVT-Fastening divíziót felvásárolta a Bossard Group

2012. december 1-én a Bossard csoport átvette a KVT csoport kötéstechnológiai részlegét, amely KVT-FASTENING néven önálló vállalatként fog működni. Nemzetközi vezető specialistaként a részleg elismert, kiváló minőségű egyedi alkatrészeket és ügyfélspecifikus megoldásokat kínál számos iparág és szektor alkalmazásaihoz.
Bossard Logo
Bossard Group 1831-ban alakult, és jelenleg az alapító leszármazottainak hetedik generációja igazgatja. Az ipari kötéstechnológia intelligens megoldásainak vezető globális szállítójaként tevékenysége a kötéstechnológiai alkatrészekhez kapcsolódó globális értékesítési, műszaki tanácsadási és logisztikai területeket fedi le. A Bossard megoldásaival a helyi és a multinacionális ipari ügyfelek növelhetik termelékenységüket. A Bossard papírjait a SIX Swiss Exchange tőzsdén jegyzik.

A Bossard kínálata rendkívüli mértékben bővül a KVT-Fastening kompetenciáival – különösen a három központi európai országban, Németországban, Svájcban és Ausztriában kialakított Solutioneering megoldásokkal. A Bossard csoport árukezelési szakértelmével együtt a C-alkatrészek logisztikája, a speciális alkatrészek beszerzése és a folyamat-tanácsadás számos új lehetőséget teremt a piacon, így tovább erősíti a KVT-Fastening vállalatot. A vállalat három fő logisztikai központtal rendelkezik Dietikonban (Svájc), Illerriedenben (Németország) és Pichling/Linzben (Ausztria).  

Az ügyfelek számára hatalmas előnyt jelent az ipari kötéstechnológiai kompetenciák bővülése, valamint a stratégiai felvásárlásnak köszönhetően optimálisan fejlesztett termék- és szolgáltatáskínálat.

Contact Icon Lépjen kapcsolatba velünk

Örömmel várjuk kérdéseit.