Lépjen kapcsolatba velünk

Telefon

Magyarország

+36 70422 45 88 | +36 1999 67 23

Kapcsolatfelvételi űrlap

Örömmel várjuk kérdéseit.

> Kapcsolat

Automatikus bemenetek feldolgozása

A lehető legjobb termelékenység elérése érdekében fontos, hogy a részlépések automatizálhatók, a bemenetek pedig automatikusan feldolgozhatók legyenek. A Smart Factory Assembly különféle lehetőségeket kínál.

Az automatikus bemenetek előnyei:

  • Gátló tényezőktől mentes termelékenység
  • A lehető legkevesebb számú hiba

A bemenetek automatikus feldolgozásának lehetőségei:

 

 

ScannerSzkenner

A szkenner nagy mennyiségű információt képes beolvasni a rendszerbe egyetlen szkennelés során. A tárolt logika képes kiszűrni a szükséges információkat. A szkennereket gyakran használják összetevők azonosításához, sorozatszámok mentéséhez vagy rendelések indításához. A Smart Factory Assembly révén különböző típusú szkennerekkel bővítheti rendszerét. Legyen szó vezetékes vagy vezeték nélküli megoldásról, a szkennert az Ön igényei szerint integráljuk.

További információért lépjen kapcsolatba velünk

 

Sensoren

Érzékelők

A munkafolyamat zavartalansága érdekében az érzékelők segítséget nyújtanak a folyamat automatizálásához. Az érzékelő típusa nem lényeges. Az érzékelőktől származó bemenetek a munkavégzési utasítások fejlesztéséhez használhatók. Az érzékelőktől származó értékek a rendszerben menthetők, ha további előnyt jelentenek a gyártás szempontjából.

További információért lépjen kapcsolatba velünk

 

Kameras


Kamerák

A kamerák a képalkotási területről származó képek vagy információk mentésére használhatók. Ezek az információk a termékdokumentációban menthetők, és később bármikor visszakereshetők. Az Ön igényeitől függően különböző kamerarendszerek integrálhatók. Örömmel nyújtunk tanácsot az adott alkalmazási területhez kapcsolódóan.

További információért lépjen kapcsolatba velünk