Lépjen kapcsolatba velünk

Telefon

Magyarország

+36 70422 45 88 | +36 1999 67 23

Kapcsolatfelvételi űrlap

Örömmel várjuk kérdéseit.

> Kapcsolat

Smart Factory Assembly a gyártásban

Az ipari gyártórendszerek segítségével számos változatot állíthat elő megbízhatóan, papírmentes gyártással, egyetlen folyamatban is.

Smart Factory Assembly - your production

 

Műszaki író / Munkatervező

A digitális összeszerelési utasítások központi létrehozása és kezelése egyszerűvé teszi a változatok felügyeletét és verziószámozását, ráadásul ezek közvetlenül átvihetők az irodából a munkaállomásokra vagy a gyártósorokra. A moduláris szerkezetnek köszönhetően emellett teljes összeállításokat/munkafolyamatokat lehet közvetlenül átemelni a meglévő utasításokból, és hatékonyan lehet létrehozni az összeszerelési utasításokat.

Összeszerelési operátor

Az összeszerelési operátor a teljes folyamat során támogatást kap, hogy a lehető legtöbb hibaforrást ki tudja küszöbölni. Az összeszerelési utasításokat nyelv, képzettség és részletességi szint tekintetében kifejezetten az összeszerelést végző dolgozókhoz lehet adaptálni.

Minőségügyi mérnök

Minden gyártási és minőségadat automatikusan dokumentálva van, tárolásuk termékéletciklus-fájlban történik. Ehhez a dokumentációhoz bármikor gyorsan és egyszerűen hozzá lehet férni, és garantálja a teljes nyomon követhetőséget.

Termelési vezető és működési kiválóság

A központilag tárolt gyártási adatok lehetővé teszik az adatok átlátható és egyszerű kiértékelését, így a rendelések megtervezhetők, nyomon követhetők, az összeszerelési folyamat pedig optimalizálható.