Lépjen kapcsolatba velünk

Telefon

Magyarország

+36 70422 45 88 | +36 1999 67 23

Kapcsolatfelvételi űrlap

Örömmel várjuk kérdéseit.

> Kapcsolat

Szegecseléstechnika

Akár acél, műanyag vagy más, különböző szilárdságú és anyagvastagságú anyagok, a vak szegecsek biztos kötést garantálnak. 

> További információk

> Termékkeresés 

 

Boldogan segítünk

Széles körű és átfogó választékunknak köszönhetően termékeink sokféleképpen és sokféle alkalmazási helyzetben használhatók.

Örömmel segítünk abban, hogy megtalálja és kiválassza azokat a termékeket, amelyekkel a lehető legkönnyebben tud majd megbirkózni a feladataival.

Támaszkodjon sokéves szakértelmünkre, hogy kiderüljön, hogyan tudnak a megoldásaink tényleges hozzáadott értéket nyújtani a vállalatának. A következőket ajánljuk:

 • C-alkatrészek optimalizálása – az alkatrészek sokféleségének csökkentése
 • Partnerkapcsolat a fejlesztéshez
 • Automatizálás és folyamatfigyelés
 • Teljes rendszerek – minden egyetlen forrásból beszerezhető

Gyors, ingyenes és teljes körű tanácsadást nyújtunk.

> Kapcsolatfelvétel

SFL Beratung
Avdel

Avdel® szakadó szárú szegecsek

Az Avdel szakadó szárú szegecseinek széles választékával sokféle anyag köthető össze, köztük vékony fémlemezek és puha vagy törékeny műanyagok is. Úgy vannak kialakítva, hogy a legszigorúbb minőségi szabványoknak is megfeleljenek, és a legkeményebb körülményeknek is ellenálljanak.

Szakadó szárú szegecsek (nem strukturális):

 • Avex®, Stavex®, Avinox®, Avibulb®

Strukturális szakadó szárú szegecsek (strukturális):

 • Avibulb® XT, Avinox® XT, Hemlok®, Monobolt®, Interlock®

Részletes információkért érdeklődjön nálunk

Avdel® tárazott szegecsek

Az Avdel® tárazott szegecsek lehetőséget nyújtanak az összeszerelési költségek jelentős csökkentésére: a rövid ciklusidő növeli a termelékenységet, a rendszer megbízhatóságának köszönhetően kevesebb átdolgozásra van szükség, és a minőségi problémákból eredő egyéb költségek is csökkennek. Az Avdel tárazott szegecsek kis, közepes és nagy sorozatú gyártásban, valamint automatizált összeszerelési folyamatokban is használhatók.

Tárazott vakszegecsek:

 • •Briv, Chobert, Neospeed, Rivscrew, Avsert, Avtronic stb.

Részletes információkért érdeklődjön nálunk

POP® Vakszegecs

A POP® vakszegecsek egy oldalról profilokba is elhelyezhetők, a felület sérülése nélkül. Számos kivitel sokféle alkalmazást és anyagkombinációt tesz lehetővé. A POP® vakszegecsek manuálisan és automatizáltan egyaránt feldolgozhatók. Mi kínáljuk a teljes választékot - az egyszerű kézi szegecshúzótól a teljesen automatizált rendszerekig.

> Katalógus letöltése

 

> tovább

HUCK® Nagy teherbírású szegecsek

A Huck® vakszegecsek tökéletesek olyan helyzetekben, amikor az összeillesztendö munkadarabok csak egy oldalról megközelíthetőek. Rendkívül nagy nyírószilárdságuknak és szakítószilárdságuknak köszönhetően a szerkezeti vakszegecsek a legmagasabb követelményeknek is megfelelnek. Ily módon még terjedelmes alkatrészek is deformáció nélkül tartósan összeilleszthetőek. A Huck® rögzítőelemeket sokféle iparágban használják, mint a haszongépjárművek és pótkocsik gyártásánál, az autóipartban, a fűtés, szellőzés és légkondicionálás ágazatában, a busz- és vasúti járművek gyártásánál, valamint a megújuló energiák területén.

> Katalógus letöltése

> tovább

HUCK® Zárógyűrűs szegecsek

A Huck® zárógyűrűs szegecs egy jól megtervezett kétrészes szegecsrendszer, mely soha nem lazulhat ki beillesztés után.

A vibrációk erősségétől függetlenül két fém biztosan összeilleszthetö, minden keresztirányú elmozdulást kizárva (gyakran előfordul a hagyományos csavarkötesek eseten). Ezeket a zárógyűrűs szegecsek sokféle alkalmazásokhoz tökéletes megoldást jelentenek és rendkívül nagy nyíró- és szakítószilárdságot biztosítanak. A Huck® zárógyűrűs szegecseket számos iparágban használják, mint a haszongépjárművek és pótkocsik gyártásánál, az autóipartban, a fűtés, szellőzés és légkondicionálás ágazatában, a busz- és vasúti járművek gyártásánál, valamint a megújuló energiák területén. 

> Katalógus letöltése

> E-Shop

Fasteks® Vakszegecsek

Vakszegecsek egy tartós kötést biztosítanak, az összeillesztendö anyagoktól függetlenül. Akár acélból, műanyagból vagy más, különböző szilárdságú és anyagvastagságú anyagokból készült munkadarabok, a vakszegecsek tartós kötést biztosítanak. Még nagyobb méretű alkatrészek is torzítás és felületkárosodás nélkül tartósan összeilleszthetőek.

> Katalógus letöltése

FASTEKS Blindniete

Fasteks® Sorozatszegecsek

Minden iparágban egyre gyakrabban kell kis és közepes darabszámú sorozatokat egyre hatékonyabban legyártani. Pontosan itt kínáljuk a megfelelő megoldást a Fasteks® sorozatszegecs rendszerével. Ez a rendszer rendkívül precíz és gazdaságos feldolgozást tesz lehetővé, viszonylag alacsony beruházási költség mellett. A FIXRIV sorozatszegecs rögzítőfeje kifejezetten nagy szorítóerőt biztosít és a lyuk kitöltö tulajdonságának köszönhetöen nagy nyírószilárdságot és kiváló  rezgésállóságot garantál. A FIXSHO különösen alkalmas puha és törékeny anyagok összeillesztesenel. A FIXSCREW ott alkalmazzák ahol a kötes oldása is szükséges lehet. 

> Katalógus letöltése

> További információk kérése

> E-Shop

Cam-Safe® földelő csatlakozó

A Cam-Safe földelő csatlakozó egyedülálló, rendszeralapú megközelítés a nagyfeszültségű elektromos földeléseknél. Sok iparág számára ideális - például a közlekedési vagy megújuló energiák terén

 

> Tovább olvas

ProSet® XT sorozat – hidropneumatikus vakszegecselő szerszámok

A POP Avdel ProSet® XT termékcsaládba tartozó szerszámoknak számos innovatív, magas teljesítményről gondoskodó funkciója van, például a szabadalmaztatott „Quick Disconnet” (gyorsan leválasztható) fejrész és pofatok, amellyel a berendezés gyorsan, szerszámok nélkül tisztítható és szervizelhető.

A Quick Release Mandrel Collection System (MCS) biztonságosan gyűjti be a szakadt szárakat, így gyorsan és könnyedén megszabadulhat tőlük, és tisztán tarthatja a munkaterületet.

Az MCS-en van egy levegőellátást megszakító kapcsoló, amely meggátolja a levegő áramlását az MCS eltávolításakor. A balra vagy jobbra 90°-ban elfordítható levegőellátásnak köszönhetően a szerszámokat gyakorlatilag bármilyen munkaállomáson lehet használni, míg a „be/ki” kapcsoló minimalizálja a levegőfogyasztást és a zajt.


> Tovább az online áruházba

> Katalógus letöltése

Stanley® PB2500 Smart – akkumulátorral működő vakszegecselő szerszám folyamatfigyelő funkcióval

A PB2500 Smart egy kategóriavezető berendezés, amely a korábban piacra dobott PB2500-as szerszám már bizonyított képességeire, minőségére és strapabírására építve nyújt vezeték nélküli megoldást a vakszegecseléshez és folyamatfigyeléshez.

A rendszerhez egy lítium-ion akkumulátor, töltő és tok is jár. A tokban van hely egy második, külön beszerezhető akkumulátornak.

Műszaki specifikációk:

 • 600–2400 vakszegecs beépítése egyetlen akkumulátortöltéssel
 • Minden 2,4 mm és 4,8 mm közé eső vakszegecshez
 • 1 órás feltöltési idő
 • Súly: Akkumulátorral együtt 1,69 kg
 • Lökethossz: 25 mm
 • Méretek: 320 x 240 mm (hossz x magasság)
 • Beépítőerő: 8500 N

> További információk kérése

> Katalógus letöltése

Vakszegecselő pisztoly PB3400 – vezeték nélküli szegecselő strukturális vakszegecsekhez

A rendszerhez egy lítium-ion akkumulátor, töltő és tok is jár. A tokban van hely egy második, külön beszerezhető akkumulátornak.

Műszaki specifikációk

 • Akár 1000 vakszegecs beépítése egyetlen akkumulátortöltéssel
 • Minden Ø4,8 mm és Ø6,4 mm közé eső vakszegecshez
 • Töltési idő: 30 perc (2,0 Ah); 60 perc (4,0 Ah)
 • Súly: 2,1 kg 2,0 Ah-s akkumulátorral, 2,42 kg 4,0 Ah-s akkumulátorral
 • Lökethossz: 30 mm
 • Méretek: 336 mm x 255 mm (2,0 Ah), 336 mm x 275 mm (4,0 Ah)
 • Beépítőerő: 18 000 N

> További információk kérése

> Katalógus letöltése

Intelligens szerszámok

Az alaptermékektől a csúcskategóriás verziókig, a HS-Technik vezeték nélküli szegecselőszerszámai teljes mértékű megbízhatóságot képviselnek.

Előnyök:

 • Ergonomikus kialakítás
 • Kis súly
 • Strapabíró dizájn
 • Hosszabb élettartam
 • Hosszabb karbantartási időközök
 • Csendes működés
   

> Tovább az intelligens szerszámokhoz

Eszközök vakszegecsekhez és vakszegecsanyákhoz

Az összeszerelés során az intelligens szerszámok növelik a folyamat megbízhatóságát és hatékonyságát, ami jelentős megtakarításokat eredményezhet.

Előnyök:

 • Javuló minőség – folyamatos folyamatfigyelés minden rögzítési eljárás és a szerszám minden használata során.

 • Maximális rugalmasság – akár 99 különböző folyamat menthető közvetlenül a szerszámon.

 • Nyomon követhetőség – a rendszer az összes folyamatadatot memóriakártyára menti.

 • Nagyobb hatékonyság – a szakember a termelékenységre koncentrálhat, ahelyett, hogy a szerszám beállításával kéne foglalkoznia.

> Kérés küldése

Bossard Smart Tools

Feldolgozás és automatizálás

A manuálisan beállítható szerszámok és a teljes mértékben automatizált rendszerek széles portfóliójával a KVT-Fastening megfelelő összeszerelési rendszert tud nyújtani bármilyen helyzethez, amelyben vakszegecsek, tárazott szegecsek és vakszegecsanyák beépítésére van szükség.

> Katalógus letöltése

> További információk kérése

Niettechnik