Lépjen kapcsolatba velünk

Telefon

Magyarország

+36 70422 45 88 | +36 1999 67 23

Kapcsolatfelvételi űrlap

Örömmel várjuk kérdéseit.

> Kapcsolat

Vakszegecs-anyák

Ha teherbíró menetekre van szükség vékony falú anyagokban vagy üreges profilokban, akkor a vakanyák nyújtják a racionális és utómunka nélküli megoldást, egyik oldalról „vakon” behelyezve.

Fasteks FILKO® vakszegecs-anyák

Vakanya orsóra fűzése, szerelőlyukba illesztése, szegecselés, húzótüske kitekerése – és kész. Ha teherbíró menetekre van szükség vékony falú anyagokban vagy üreges profilokban, akkor a vakanyák nyújtják a racionális és utómunka nélküli megoldást, egyik oldalról „vakon” behelyezve. A már megmunkált felületek e közben nem sérülnek. Átfogó szállítási programunk az anyagok, fej- és szárformák sokaságát kínálja.

Előnyök:

  • Hasasodás nélküli dudorképződés
  • Racionális egy oldalról megmunkálás
  • Sokoldalúan alkalmazható a munkaanyagtól függetlenül

ecosyn-BCT® vakszegecs-anyák

Az ecosyn-BCT® vakszegecs-anyák olyan teherbíró menetek, melyek kiválóan alkalmazhatók, vékony falú, nagy szilárdságú, puha, porózus és szendvics-anyagok esetén. Az ecosyn-BCT® a dudor kontrollált deformálódását jelenti: racionálisan és utómunka nélkül egyik oldalról „vakon” behelyezve, a dudorképződés kontrolláltan, a lyuk hasasodása nélkül megy végbe az építőelemben, ezáltal egy hagyományos vakanyával szemben kevesebb stresszt vezet a hordozóanyagba. A BCT® a BBA védett márkája.

Előnyök:

  • Hasasodás nélküli dudorképződés
  • Racionális egy oldalról megmunkálás
  • Sokoldalúan alkalmazható a munkaanyagtól függetlenül
Az egyszerűbb böngészés biztosításához cookie-kat használunk e weboldalon. E weboldal használatával illetve „OK“-ra való kanttintással ezt elfogadja. További információkért a cookie-k működéséről és letiltásáról lásd adatvédelmi szabályzatunkat.