Lépjen kapcsolatba velünk

Telefon

Magyarország

+36 70422 45 88 | +36 1999 67 23

Kapcsolatfelvételi űrlap

Örömmel várjuk kérdéseit.

> Kapcsolat

Menetbetétek

A menetbetétek precíz, ellenálló anyameneteket teremtenek könnyűfémekben és más csekély nyírószilárdságú munkaanyagokban. Köztük olyan márkák, mint APPEX®, KEENSERTS®, FILTEC®, LOCKFIL, FASTEKS und KLIPKO®.

Tappex® menetbetétek műanyagokba és könnyűfémekbe szereléshez

Tappex® menetbetétek precíz, ellenálló anyameneteket teremtenek műanyagokban, porózus anyagokban és könnyűfémekben.

A MULTISERT® és MICROBARB® típusok hidegen vagy melegen kerülnek bepréselésre, ill. ultrahanggal beágyazásra. A TRISERT®, TRISERT-3® és FOAMSERT® önmetsző betétek utólag kerülnek becsavarásra, míg a HIMOULD® sorozat darabjait az öntési eljárás során formázzák bele.

Az összes menetbetét sárgaréz kivitelben kapható, a TRISERT® típus ezenfelül acél, ill. rozsdamentes acélból. A terméksort menetbetétek feldolgozásához megfelelő szerszámok egészítik ki.

FILTEC®+ / LOCKFIL®+ drótmenet betétek menesztőcsappal

A drótmenet betétek lehetővé teszik nagy szilárdságú menetek létrehozását, a csavartól az anyára irányuló optimális erőátvitel mellett. Kiválóan alkalmasak menetek erősítésére olyan csekély nyírószilárdságú anyagokban, mint alumínium vagy magnézium, ezért nélkülözhetetlenek a gép- és berendezésgyártásban, az elektronikában, az automobil-, valamint légi- és űrközlekedés technikában. Ezen menetbetétek révén szinte „kopásmentes“ menetek állíthatók elő.

KATO® drótmenet betétek menesztőcsap nélkül

A KATO® drótmenet betétek ideálisan alkalmazhatóak erősen igénybe vett menetekhez, gyakran oldható kötésekhez vagy sérült menetek felújításához. Sok anyagnál, mint pl. alumínium, ajánlott ezek megelőző alkalmazása. Ezek a rozsdamentes krómnikkelacél menetbetétek egy egyszerű munkamenetben beültethetők.
KATO® drótmenet betétek szállíthatók standard kivitelben és önbiztosító kivitelben (pirosra színezve).

KEENSERTS® menetbetétek rögzítőékekkel

A gép- vagy precíziós gyártás területén a légközlekedéstől az űrközlekedésig – KEENSERTS® menetbetétek nyújtják a tökéletes megoldást a menetkiszakadások biztonságos megelőzése érdekében. A KEENSERTS®-ek 1.4305-ös rozsdamentes acélból készülnek, extrém teherbírók és kopásállók, így a csavarkötések többször meghúzhatók és lazíthatók anélkül, hogy a menet kilazulna. Könnyen beültethetők könnyűfém, acél- vagy öntött alkatrészekbe. Segítségével értékes alkatrészek hibás menetei is gyorsan és kedvező áron kicserélhetők.

Fasteks® menetbetétek

Az acélból vagy rozsdamentes acélból készült Fasteks® menetbetétek precíz, ellenálló anyameneteket teremtenek könnyűfémekben és más csekély nyírószilárdságú munkaanyagokban.
Az egyszerűbb böngészés biztosításához cookie-kat használunk e weboldalon. E weboldal használatával illetve „OK“-ra való kanttintással ezt elfogadja. További információkért a cookie-k működéséről és letiltásáról lásd adatvédelmi szabályzatunkat.