Lépjen kapcsolatba velünk

Telefon

Magyarország

+36 70422 45 88 | +36 1999 67 23

Kapcsolatfelvételi űrlap

Örömmel várjuk kérdéseit.

> Kapcsolat

Menetbetétek

A menetbetétek precíz, rugalmas belső meneteket hoznak létre könnyű fémből és más, alacsony nyírószilárdságú anyagokból készült munkadarabokban. Képviselt márkák: TAPPEX®, KEENSERTS®, FILTEC®, LOCKFIL, FASTEKS és KLIPKO®.

> További információk

> Termékkeresés 

Boldogan segítünk

Széles körű és átfogó választékunknak köszönhetően termékeink sokféleképpen és sokféle alkalmazási helyzetben használhatók.

Örömmel segítünk abban, hogy megtalálja és kiválassza azokat a termékeket, amelyekkel a lehető legkönnyebben tud majd megbirkózni a feladataival.

Támaszkodjon sokéves szakértelmünkre, hogy kiderüljön, hogyan tudnak a megoldásaink tényleges hozzáadott értéket nyújtani a vállalatának. A következőket ajánljuk:

  • C-alkatrészek optimalizálása – az alkatrészek sokféleségének csökkentése
  • Partnerkapcsolat a fejlesztéshez
  • Automatizálás és folyamatfigyelés
  • Teljes rendszerek – minden egyetlen forrásból beszerezhető

Gyors, ingyenes és teljes körű tanácsadást nyújtunk.

> Kapcsolatfelvétel

SFL Beratung

Tappex® menetbetétek műanyagokhoz és könnyűfémekhez

Tappex® menetbetétek műanyagokhoz és könnyűfémekhez

A MULTISERT® és a MICROBARB® típusokat hidegen, melegen vagy ultrahang segítségével sajtolják be. A TRISERT®, TRISERT-3® és FOAMSERT® önmetsző betéteket és utólagosan csavarják be, míg a HIMOULD® sorozat a fröccsöntéskor kerül a munkadarabba.

A menetbetétek általában sárgarézből készülnek. A TRISERT® típus ezentúl még acélból és rozsdamentes acélból is készül. A széles termékskálát a menetbetétek beépítéséhez szükséges szerszámok egészítik ki. 

 

> További információk

FILTEC®+ / LOCKFIL®+ drótmenetbetétek behajtócsappal

Drótmenetbetétek segítségével teherbíró, optimális erőátvitellel rendelkezö csavarkötések létrehozhatóak. Ideálisan alkalmazhatók alacsony nyírószilárdságú anyagok – például alumínium vagy magnézium - meneterősítéséhez, ezért nélkülözhetetlenek a gépiparban, az elektronikában, az autóiparban és a légiiparban. Ezekkel a menetbetétekkel szinte "kopásmentes" menetek előállíthatóak.

 

> További információk

KATO® drótmenetbetétek behajtócsap nélkül

A KATO® drótmenetbetétek ideálisak a menet nagy igénybevétel esetén, gyakran oldandó csavarkötések vagy a sérült menetek javításához. Sok anyagban, például alumíniumban, a megelőző felhasználásuk javasolt. Ezek a rozsdamentes króm-nikkel acélból készült menetbetétek egyszerűen beépíthetőek. 
A KATO® drótmenetbetétek standard és önzáró (piros színnel) kivitelben kaphatók.

 

> Termékkeresés

KEENSERTS® menetbetétek reteszelő ékekkel

A gépgyártástól a repülőiparig - a KEENSERTS® menetbetétek megbízható védelmet biztosítanak a menet kiszakadása ellen. A KEENSERTS® 1.4305-ös nemesacél ból készül és rendkívül terhelhető és kopásálló. Így a menet nem lazulhat ki, még a csavarkötés többszörös oldása után sem. Könnyűfémben, acélban vagy öntött alkatrészekben nagyon könnyen alkalmazhatóak. Hibás menetek drága alkatrészekben is gyors és olcsó ilyen módon javíthatóak

 

> További információk

Fasteks® menetbetétek

Az acélból vagy rozsdamentes acélból készült Fasteks® menetbetétek precíz, ellenálló menetbetétek melyek könnyű fémben és más, alacsony nyírószilárdságú anyagokban kerülnek alkalmazásra

 

> További információk

Szerszámok és berendezések menetes betétekhez

Minden termékmegoldáshoz és minden kihíváshoz tudunk megfelelő szerszámot biztosítani.

> tovább a menetes betétekhez való szerszámokhoz és berendezésekhez

Werkzeuge

Nem találta meg a megfelelő menetes betétet?

Ha a szabványos alkatrészek már kevésnek bizonyulnak – különleges, egyedi megoldásokat is gyártunk Önnek tervrajzok alapján.

Vegye fel a kapcsolatot alkatrésztervező szakembereinkkel. Gyors, professzionális és ingyenes tanácsadást nyújtunk.

CAD-tervrajzokat biztosítunk Önnek, és együttműködünk Önnel az igényeinek tökéletesen megfelelő megoldások kidolgozásában.
 
> További információ kérése