Lépjen kapcsolatba velünk

Telefon

Magyarország

+36 70422 45 88 | +36 1999 67 23

Kapcsolatfelvételi űrlap

Örömmel várjuk kérdéseit.

> Kapcsolat
EV teaser

Pričvrsni elementi za električna vozila

Az elektromos járművek forradalmasítják a jelen és jövőbeni közlekedésünket. Innovatív, új piaci szereplők állítják kihívás elé a fennálló iparágakat, és átveszik a helyüket olyan időkben, amikor az ügyfelek egyre inkább a fenntartható szén-dioxid-egyensúlyra és a társadalmi felelősségvállalásra összpontosítanak. A Bossardnál mi segítünk Önnek abban, hogy a kezdetektől fogva helyes döntéseket hozzon, és termékeit versenyképessé tegye – ma és a jövőben is.

Kötőelemek az Ön elektromos járművének fejlesztéséhez, különböző felhasználási területek szerint rendezve

Elektromos járművek erőátviteli rendszere

Az elektromos járművek hatótávolsága az elektromos áramelosztó egységektől (Power Distribution Units, PDU) függ. Ennek megfelelően a kötőelemeknek rendkívül tartósnak, továbbá ellenállónak kell lenniük a rezgéssel és a szélsőséges hőmérséklettel szemben.

Javasolt kötőelemek:

Elektromos járművek akkumulátora

Rögzítőinket nagy tartósság, rezgésállóság és szélsőséges hőmérsékletekkel szembeni ellenállás jellemzi.

Javasolt kötőelemek:

EV-Embedding-and-surface-bonding-fasteners EV-Threaded-inserts-and-thermoplastic-housingsEV-Clinching-fastenersEV-Multifunctional-screwsEV-Sealing

 

Elektromos járművek karosszériája

EV-Body-in-whiteOlyan kötőelemeket javaslunk, amelyek nagy szilárdságú alapanyagokból készülnek, könnyen össze- és szétszerelhetők, és rendkívül ellenállók a korrózióval szemben.

Javasolt kötőelemek:

EV-Structural-blind-rivetsEV-Large-diameter-clinching EV-Welding-studs

 

Elektromos járművek alváza

EV-ChassisA kötőelemeknek az alvázban ellenállóknak kell lenniük a rezgésekkel, a korrózióval és a szélsőséges hőmérséklet-változással szemben is, valamint képesnek kell lenniük fenntartani a szerelvény szorítóerejét. 

Javasolt kötőelemek:

  • Strukturális kötőelemek
  • Ékes rögzítőelemek
  • Kerékanyák és saruanyák
  • Bütykös csavarok, anyák, alátétek

EV-Structural-fastenersEV-Wedge-locking-fastenersEV-Wheel-nuts-lug-nutsEV-Cam-bolts-nuts-washers

 

Elektromos járművek külső elemei

A kötőelemeknek gyorsan cserélhetőnek, jól rögzülőnek és össze-, valamint szétszerelések során újból felhasználhatónak kell lenniük, miközben könnyű és biztonságos rögzítést tesznek lehetővé.

Javasolt kötőelemek:

 EV-Metal-trim-clips-U-nutsEV-Plastic-trim-clips-push-fasteners_whiteEV-Tolerance-compensating-fasteners_white

 

Elektromos járművek belső elemei

Az általunk kínált kötőelemek különböző anyagokkal is használhatók, megfelelnek a könnyű szerkezetekben való használat és a magas kialakítási és funkcionalitási követelményeknek, valamint többféle színben is elérhetők.

Javasolt kötőelemek:

 

Contact Icon Lépjen kapcsolatba velünk

Örömmel várjuk kérdéseit.

Az elektromos járművek tekintetében a következő területeken tudjuk támogatni Önt:

Minden termék egy helyen
A Bossard készletében több mint egymillió kötési megoldás, elektromos szerelvényekhez való kiegészítő és vezérlőelem érhető el.

Saját tesztlaboratóriumok
Számos tesztlaboratóriummal rendelkezünk világszerte, amelyek átfogó mechanikai, optikai, geometriai és kémiai vizsgálati módszerekkel rendelkeznek, és némelyikük ISO/IEC 17025 minősítést is kapott.

Testreszabott megoldások
Biztos lehet benne, hogy megtaláljuk a legjobb megoldást az Ön egyéni igényeire. Se többet, se kevesebbet. Lépjen kapcsolatba velünk!

Intelligens üzemi logisztika
Összpontosítson szakértelmének kamatoztatására, és bízza a B- és C-alkatrészek kezelését a teljes mértékben automatizált logisztikai rendszerünkre, amely egyben átláthatóbbá is teszi a folyamatot.

Szakértő tervezői szolgáltatás
Támogatásra van szüksége a termékfejlesztés terén? Segítünk kiválasztani a megfelelő anyagokat és rögzítőket. Ezenkívül prototípusokat és kis darabszámú sorozatokat is szállítunk Önnek.

Sokéves piaci tapasztalat az elektromos járművek szektorában
A számtalan sikeres projekt és a sok, régóta fennálló partnerkapcsolat önmagáért beszél.