Lépjen kapcsolatba velünk

Telefon

Magyarország

+36 70422 45 88 | +36 1999 67 23

Kapcsolatfelvételi űrlap

Örömmel várjuk kérdéseit.

> Kapcsolat
robotics intro

Kötőelemek a robotizált gyártásban

A robotikai ágazatban egyre nagyobb az igény a megbízhatóságra, valamint az üzemeltetés közben fellépő nagy mértékű dinamikus terheléssel és rezgésekkel szembeni ellenállásra. A robotok biztonságos és fenntartható körülmények között való előállításához egyre gyakrabban használnak többfunkciós kötőelemeket, amelyek a megfelelő bevonattal kombinálva stabilabb súrlódási együtthatót eredményeznek. Emellett fontos a gyártási idők lerövidítése és az egyszerűsített módszerekkel végzett összeállítás is, hogy a robotok minél hamarabb a piacra kerülhessenek. Az összeszereléshez és a gyártáshoz kialakított többfunkciós megoldásainkkal való optimalizálás nagyobb hatékonyságot és a gyártási idők lerövidülését eredményezi.

Kötőelemek ipari robotokhoz

Az automatizálás hozza el a gyártás jövőjét

Az ipari robotokat gyakran alkalmazzák olyan nehéz munkafolyamatok elvégzésére, mint az összeszerelés, az anyagmozgatás, a rakodás, a fényezés és a hegesztés. Az ilyen robotok összekötőelemeinek jól kell tűrniük a rezgéseket, rendkívül tartósnak, megbízható minőségűnek és a korrózióval szemben kiemelten ellenállónak kell lenniük.

 

 

Többfunkciós kötőelemek ipari robotokhoz

  

Préselési technológia ipari robotokhoz

    

Bevonatok ipari robotokhoz

RO-precoteRO-Zincflake


Kötőelemek együttműködő robotokhoz

Közvetlen együttműködés ember és gép között

Az együttműködő robotok ugyanabban a környezetben dolgoznak, mint az emberek, és beépített biztonsági funkciókkal vannak ellátva. Az együttműködő robotok kötőelemeinek könnyen össze- és szétszerelhetőnek kell lenniük, meg kell felelniük a magas biztonsági előírásoknak, ellen kell állniuk a rezgéseknek, és megbízható minőséget kell nyújtaniuk.

 

 

Kötési megoldások együttműködő robotokhoz

RO-Threaded-inserts-for-light-metal-and-plastic-materialsRO-Thread-forming-screws  

Szegecses technológia együttműködő robotokhoz

RO-Wiring-Ducts  

Contact Icon Lépjen kapcsolatba velünk

Örömmel várjuk kérdéseit.

A robotizált gyártással kapcsolatban a következő módokon tudjuk támogatni Önt:

Minden termék egy helyen
A Bossard készletében több mint egymillió kötési megoldás, elektromos szerelvényekhez való kiegészítő és vezérlőelem érhető el.

Egyedileg tervezett alkatrészek
Ha nem létezik ideális megoldás az adott felhasználási területre, mi kidolgozunk Önnek egyet!

Szereléstechnológiai szakértő
szolgáltatásainkat igénybe véve megtalálhatja a legmegfelelőbb kötési megoldásokat a gyártáshoz, és versenyelőnyre tehet szert a piaci megjelenésig eltelő idő lecsökkentésével.

Optimális kézbesítési feltételek
Több mint 80 leányvállalattal rendelkezünk világszerte, így garantált a gyors válasz- és kiszállítási idő.

Saját tesztlaboratóriumok
Számos tesztlaboratóriummal rendelkezünk világszerte, amelyek a legmagasabb minőségi előírásoknak is megfelelnek, és némelyikük ISO/IEC 17025 minősítést is kapott.

Intelligens üzemi logisztika
Összpontosítson valódi szakértelmének kamatoztatására, és bízza a B- és C-alkatrészek kezelését a teljes mértékben automatizált logisztikai rendszerünkre, amely egyben átláthatóbbá is teszi a folyamatot.