Lépjen kapcsolatba velünk

Telefon

Magyarország

+36 70422 45 88 | +36 1999 67 23

Kapcsolatfelvételi űrlap

Örömmel várjuk kérdéseit.

> Kapcsolat
Medical-intro

Kötőelemek az orvosi és élettudományok alkalmazási területéhez

Az orvosi és élettudományi iparágban a minőségbiztosítás és a folyamatosan változó szabályozási követelményeknek való megfelelés kulcsfontosságú tényező. A folyamatos innováció, a termékfejlesztés és az érték szerinti tervezés kritikus fontosságú az orvostechnológiai gyártók számára, hogy a verseny élvonalában maradjanak. Legyen szó orvostechnikai eszközök, élettudományi vagy laboratóriumi berendezések rögzítési vagy összeszerelési technológiájáról: Segítünk ügyfeleinknek hatékonyságuk és termelékenységük növelésében.

Kötőelemek az Ön orvostechnikai, élettudományi eszközeinek és berendezéseinek fejlesztéséhez, különböző felhasználási területek szerint rendezve

Kötőelemek műtőteremben használt elektromos gyógyászati eszközökhöz

A műtőben használt kritikus egészségügyi berendezéseknek hiba nélkül kell működniük és üzemelniük. A kötőelemeknek biztonságosnak, ugyanakkor innovatívnak kell lenniük, nagy szilárdsági tűréssel, valamint magas rezgés- és korrózióállósággal kell rendelkezniük.

Kötőelemek MRI, ultrahang, röntgen és sebészeti lámpákhoz:

  

Kötőelemek sebészeti és terápiás berendezésekhez az intenzív osztályon

Az intenzív osztályon, ahol súlyos, életveszélyes betegségben vagy sérülésben szenvedő betegek intenzív orvosi kezelésben és ellátásban részesülnek, speciális követelményeket támasztanak az eszközökkel szemben. A kötőelemeknek rezgés- és korrózióállónak kell lenniük, meg kell felelniük a biztonsági előírásoknak, és nagy szilárdságú anyagokból kell készülniük.

Kórházi ágyak, infúziós pumpák, kerekesszékek, dialízisgépek és lélegeztetőgépek rögzítőelemei:

   ME-Latching

Kötőelemek élettudományi és laboratóriumi berendezésekhez

A diagnosztikai és laboratóriumi berendezéseket úgy kell megtervezni, hogy biztosítsák a nagy teljesítményt és pontosságot. Olyan kötőelemeket kínálunk, amelyek kiváló minőségű anyagokból készülnek, funkcionálisak és költséghatékonyak, innovatívak, és megfelelnek az iparági szabványoknak.

Kötőelemek mikroszkópokhoz, laboratóriumi bútorokhoz, laboratóriumi fagyasztókhoz, laboratóriumi keverőkhöz és analitikai berendezésekhez:

ME-Surface-mount-fasteners 

 

Contact Icon Lépjen kapcsolatba velünk

Örömmel várjuk kérdéseit.

Az orvosi és élettudományok alkalmazási területein az alábbiakkal tudjuk támogatni Önt:

Minden termék egy helyen
A Bossard készletében több mint egymillió kötési megoldás, elektromos szerelvényekhez való kiegészítő és vezérlőelem érhető el.

Egyedileg tervezett alkatrészek
Ha nem létezik ideális megoldás az adott felhasználási területre, mi kidolgozunk Önnek egyet!

Szereléstechnológiai szakértő
szolgáltatásainkat igénybe véve megtalálhatja a legmegfelelőbb kötési megoldásokat a gyártáshoz és versenyelőnyre tehet szert a piaci megjelenésig eltelő idő lecsökkentésével.

Iparágközpontú minőség
ISO 13485 szerinti tanúsítvány az orvostechnikai eszközökkel kapcsolatos minőségirányítási rendszerekre vonatkozóan

Saját tesztlaboratóriumok
Számos tesztlaboratóriummal rendelkezünk világszerte, amelyek a legmagasabb minőségi előírásoknak is megfelelnek, és némelyikük ISO/IEC 17025 minősítést is kapott.

Intelligens üzemi logisztika
Összpontosítson valódi szakértelmének kamatoztatására, és bízza a B- és C-alkatrészek kezelését a teljes mértékben automatizált logisztikai rendszerünkre, amely egyben átláthatóbbá is teszi a folyamatot.